Bernardi "Ligde seviye yükselecek ve.."

15.09.2015 - 13:46 | Son Güncellenme: 15.09.2015 - 13:46

Halkbank Erkek Voleybol Takımı Antrenörü Lorenzo Bernardi, yeni sezonda kalitenin artacağını belirterek, "Karşılaşmalar daha çekişmeli geçecek. Mücadele seviyesinin yüksek olması bizim için avantaj" dedi..

Bernardi, sezon hazırlıkları, Erkekler 1. Lig ve Şampiyonlar Ligi hakkında açıklamalarda bulundu.

Kadronun hemen hemen yarısının değiştiğine dikkati çeken İtalyan antrenör, uyum sorununu çözmeye çalıştıklarını vurguladı.

Bernardi, oyuncuların bir kısmının milli takımlarda bulunduğuna işaret ederek, "Onların dışında kalanlarla bir takım yapmaya çalışıyoruz. Hal böyle olunca, şampiyonluk yarışına ikinci yarı daha hazır olup, ipi göğüsleyeceğiz" değerlendirmesini yaptı.

Bu sezon ligin daha dengeli bir mücadeleye sahne olacağını anlatan Bernardi, şöyle devam etti:
"Avrupa'nın her yerinden kaliteli oyuncular, Türk takımlarında forma giyecek. Böylece ligde seviye yükselecek ve takımlar arasındaki fark azalacak. Karşılaşmalar daha çekişmeli geçecek. Mücadele seviyesinin yüksek olması bizim için avantaj. Çünkü düşük seviyeli bir lig, hiçbir takımı daha üst düzey yarışmaya hazırlamaz."

İtalyan antrenör, Şampiyonlar Ligi hedefleri hakkında ise "Bu seviyedeki her rakip zordur. Ancak biz geçtiğimiz yılın üzerine çıkarak ses getirmek istiyoruz. Bize yakışan da budur" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler