Beşiktaş 15 milyon Euro için karar verdi!

09.09.2024 - 10:17 | Son Güncellenme: 09.09.2024 - 10:42

Süper Lig takımlarından Beşiktaş, genç yıldızı için transfer döneminin son günlerinden gelen dev bonservis teklifi için kararını verdi. İşte detaylar...

Beşiktaş 15 milyon Euro için karar verdi!

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş'ta transferin son günlerinde flaş bir gelişme yaşandı. Transferin hareketli takımlarından Siyah-Beyazlılara, bu kez genç yıldızı için Premier 15 milyon Euro'luk dev transfer teklifi yapıldı. Beşiktaş gelen bu teklif karşısında kararını verdi.

Yeni transferlerle hızlı başlangıç

Beşiktaş, bu yaz kadrosunu Ciro Immboile, Rafa Silva, Gabriel Paulista, Cher Ndour, Can Keleş, Felix Udokhai ve Joao Mario gibi yıldızlarla güçlendirdi. Yeni transferleriyle sezona da iyi bir başlangıç yapan Beşiktaş, Süper Kupa'da Galatasaray'ı mağlup ederek kupanın sahibi olurken, Süper Lig'de de 3'te 3 yapmayı başardı.

Avrupa'nın dikkatini çekti

Beşiktaş'ta gelenlerin dışında kadrosundaki yıldızlara da teklif yağdı. O isimlerden biri de geçtiğimiz sezon gösterdiği başarılı performansıyla Avrupa kulüplerinin dikkatini çeken Semih Kılıçsoy oldu.

Beşiktaş'ta transfer kararı

Fanatik'te yer alan habere göre; Beşiktaş'a, Semih Kılıçsoy için transferin son günlerinden 15 milyon Euro'luk transfer teklifi geldi. Ancak Siyah-Beyazlılar, 19 yaşındaki forveti için gelen teklifi reddetti.

En pahalı 2. satış olacaktı

Beşiktaş, en pahalı satışını 2017-18 sezo devre arasında Cenk Tosun'u Everton'a satarak yaptı. Siyah-Beyazlılar, o transferden kasasına 22.5 milyon Euro koymayı başardı. Semih Kılıçsoy'un ayrılığı gerçekleşseydi, Beşiktaş'ın en pahalı 2. satışı olarak tarihe geçecekti.

Bu sezon Beşiktaş formasıyla 5 maça çıkan Semih Kılıçsoy, 301 dakika sahada kaldı. Semih bu maçlarda gol katkısı veremezken 2 asist yapmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler