Beşiktaş, Christian Fassnacht'ın transferi için Young Boys ile anlaştı

15.07.2022 - 09:59 | Son Güncellenme: 15.07.2022 - 12:57

Savunmaya Saiss, orta sahaya Gedson ve hücum hattına Cenk Tosun, Wout Weghorst ile Jackson Muleka takviyelerini yapan Beşiktaş, 6. transferinde de sona geldi.

Beşiktaş, Christian Fassnacht'ın transferi için Young Boys ile anlaştı

Yeni sezon hazırlıkların Avusturya'da sürdüren Beşiktaş'ta bir yandan da transfer çalışmaları son sürat devam ediyor.

Beşiktaş, Fassnacht'ın için Young Boys ile anlaştı

Siyah beyazlılar teknik direktör Valerien Ismael'in isteğiyle girişimlere başladığı 28 yaşındaki İsviçreli orta saha oyuncusu Christian Fassnacht'ın transferi için kulübü Young Boys ile anlaşmaya vardı.

İlk teklif kabul edilmemişti

Fanatik'te yer alan habere göre; kapıyı 4 milyon Euro'dan açan İsviçre ekibine 3 milyon Euro önerdikten sonra beklemeye geçen Beşiktaş, sözleşmesi iki yıl sonra bitecek oyuncu için Young Boys'u istediği rakama çekemeyince son bir hamle yaptı. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan flaş Serdar Saatçı kararı! O transfer için takasta kullanılacak
Habere Git

3,5 milyon Euro'ya transfer bitti

Kartal teklifini 3.5 milyon Euro'ya çıkarınca Young Boys'un inadı kırıldı ve Valerien Ismael'in ısrarla istediği Fassnacht'a izin çıktı. Transferin sonuçlanması için ödeme planı üzerinde görüşmelerin sürdürüldüğü öğrenildi. Beşiktaş'ın taksitler konusunu sonuçlandırmaya çalıştığı bildirilirken, 28 yaşındaki oyuncunun 20 Temmuz'da başlayacak İspanya kampı öncesi Siyah-Beyazlı kadroya dahil olması bekleniyor.

28 maçta 12 gol, 4 asist

2017'den bu yana Young Boys forması giyen Christian Fassnacht, Orta saha sağ ve sol bölgelerinin yanı sıra 10 numara pozisyonunda da forma giyebiliyor. Güncel piyasa değeri 4 milyon Euro olan 28 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz sezon 28 maçta 12 gol ve 4 asist kaydetti. Fassnacht, 15 kez forma giydiği İsviçre Milli Takımı'nda ise 4 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler