Beşiktaş - Adana Demirspor maçının VAR hakemi belli oldu!

Ali Bozkurt
29.12.2022 - 17:13 | Son Güncellenme: 29.12.2022 - 17:21

Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında bu akşam oynanacak Beşiktaş - Adana Demirspor müsabakasında Video Yardımcı Hakem (VAR) olarak Mustafa Öğretmenoğlu görev alacak.

Beşiktaş - Adana Demirspor maçının VAR hakemi belli oldu!

AJANSSPOR HABER

Süper Lig 16. haftasında Beşiktaş kendi sahasında Adana Demirspor'u konuk edecek. Zorlu karşılaşmanın VAR hakemi belli oldu. İşte detaylar...

Maçın hakemi belli oldu

Saat 20.00’de başlayacak mücadelede hakem Ali Şansalan düdük çalacak. Şansalan'ın yardımcılıklarını Mehmet Kısal ve Kamil Çetin yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Kadir Sağlam olacak.

VAR ve AVAR hakemi belli oldu

Mücadelede VAR olarak Mustafa Öğretmenoğlu görev alacak. Öğretmenoğlu'na, AVAR’da Serkan Tokat eşlik edecek.

Beşiktaş- Adana Demirspor Maçı Ne Zaman?

Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında bu akşam oynanacak Beşiktaş - Adana Demirspor karşı karşıya geliyor. Zorlu karşılaşma bugün 20.00'da başlayacak. Maç beIN Sports üzerinden canlı olarak yayımlanacak.

Son maç beraber bitti

Beşiktaş geçtiğimiz hafta Süper Lig 15. haftasında Gaziantep FK ile deplasmanda 1-1 berabere kalmıştı. Ligde geride kalan 15 haftada Beşiktaş, 6 galibiyet ve 5 mağlubiyet elde ederek 23 puanla 7. sırada haftaya giriyor.

Adana Demirspor'un puan durumu

Beşiktaş deplasmanına konuk olacak olan Adana Demirspor ise geçtiğimiz hafta Karagümrük'ü sahasında 2-1 mağlup etti. Adana Demirspor 7 galibiyet 6 beraberlikle topladığı 27 puanla 4. sırada yer alıyor.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş kritik Adana Demirspor virajında! İşte kamp kadrosu
Habere Git

Beşiktaş'ın kamp kadrosu

 23 kişilik kadroda şu isimler yer aldı:

Mert Günok, Ersin Destanoğlu, Emre Bilgin, Welinton, Tayyip Talha Sanuç, Emrecan Uzunhan, Berkay Vardar, Necip Uysal, Valentin Rosier, Tayfur Bingöl, Arthur Masuaku, Umut Meraş, Atiba Hutchinson, Josef de Souza, Salih Uçan, Kerem Atakan Kesgin, Gedson Fernandes, Kevin Nkoudou, Nathan Redmond, Dele Alli, Jackson Muleka, Cenk Tosun, Wout Weghorst.

Süper Lig güncel puan durumu

Senin için hazırladığımız haberler