Beşiktaş, Adem Ljajic transferini resmen duyurdu!

31.08.2018 - 08:41 | Son Güncellenme: 31.08.2018 - 11:41

Beşiktaş, Adem Ljajic transferini resmen duyurdu!

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş aradığı ismi İtalya'da buldu. Adem Ljajic'in menajeri Meris Dolovac, Sırp futbolcu ile birlikte Beşiktaş için İstanbul'a geleceklerini duyurmuştu. Yıldız oyuncu siyah-beyazlı formayı da giydi.

Anlaşma kiralık

Beşiktaş bir yıllılığına kiralık olarak anlaştığı Sırp futbolcu için 8 milyon euroluk bir satın alma opsiyonu belirledi.

İstanbul'a doğru yola çıktılar

Oyuncunun menajeri Dolovac, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla İstanbul'a doğru yola çıktıklarını açıklamıştı.

İtalyan gazeteci, Radyospor'da transferi ilk kez duyurmuştu

Kontrolden geçecek

Beşiktaş'ın yeni transferi Adem Ljajic'in bugün sağlık kontrolünden geçeceği ifade edilmişti. Futbolcu, sağlık kontrolünden de geçirildi.

Ljajic formayı giydi! Maliyeti belli oldu...

Beşiktaş formasını üstüne geçiren Ljajic'in maliyeti de belli oldu. Buna göre Beşiktaş, Torino'ya kiralama ücreti olarak 1.25 milyon euro ödeyecek. TRT Spor'da yer alan bilgiye göre; oyuncunun yıllık kazancı ise 2.25 milyon euro. Satın alma opsiyonu olarak da 6.5 milyon euro belirlendi. Sözleşmeye göre eğer Beşiktaş ligi ilk 3'te bitirir, Ljajic 20 maçta en az 45 dakika oynarsa siyah beyazlı ekip, Sırp yıldızın 6.5 milyon euroluk satın alma opsiyonunu kullanmak zorunda.

Adem Ljajic transferi sosyal medyadan duyuruldu

Öte yandan Beşiktaş, yeni transferi Adem Ljajic'i de Loris Karius'da olduğu gibi sosyal medya hesabından duyurdu. Beşiktaş'ın resmi sosyal medya hesabında arka planın Ljajic olması dikkati çekti.

Beşiktaş formasını giydi

Beşiktaş Kulübü, Adem Ljajic'in transferi sonrasında sosyal medya hesabından futbolcunun formalı fotolarını paylaştı. Ayrıca futbolcu için hoş geldin mesajı yayınlandı.

Senin için hazırladığımız haberler