Beşiktaş, İstanbul'a Çağırdığı Alex Oxlade-Chamberlain'i Sağlık Kontrolünden Geçirdi

13.08.2023 - 13:31 | Son Güncellenme: 13.08.2023 - 13:51

Beşiktaş, son olarak İngiltere Premier Ligi takımlarından Liverpool forması giyen ve İstanbul'a davet ettiği Alex Oxlade-Chamberlain ile ilgili kararını verdi.

Beşiktaş, İstanbul'a Çağırdığı Alex Oxlade-Chamberlain'i Sağlık Kontrolünden Geçirdi

Yarın Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında Fatih Karagümrük ile deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş'ta yeni sezon öncesi transfer çalışmaları devam ediyor. 

Siyah-beyazlı ekip son olarak İngiltere Premier Lig ekibi Liverpool'da forma giyen ve serbest statüde yer alan Alex Oxlade-Chamberlain'i görüşmeleri sürdürmek için İstanbul'a getirmişti.

Alex Oxlade-Chamberlain sağlık kontrolünden geçti

Mirror'da yer alan habere göre; Beşiktaş yönetimi, transfer görüşmelerini sürdürdüğü Alex Oxlade-Chamberlain'i bugün sağlık kontrolünden geçirdi. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş, Talisca için resmi görüşmeye başladı!
Habere Git

Sakatlığa rastlanmadı

Sports Digitale'de yer alan habere göre ise, 2-3 gün sağlık kontrolleri yapılan Oxlade-Chamberlain'de, herhangi bir sakatlığa rastlanılmadığı belirtildi. Beşiktaş'ın yıldız orta sahaya yıllık 2.8 milyon Euro maaş artı 1.5 milyon Euro imza parası vereceği iddia edilmişti.

Geçen sezonki performansı

Alex Oxlade-Chamberlain, geçen sezon Liverpool formasıyla çıktığı 13 karşılaşmada 1 gol kaydetti.

İngiliz futbolcu Liverpool dışında kariyerinde Arsenal ve Southampton formalarını da giydi. İngiltere Milli Takımı'nın da formasını 35 kez giyen başarılı oyuncu 7 gol ve 6 asistlik performans sergiledi.

İlgini Çekebilir
Torreira, Galatasaray'ı boykot mu ediyor?
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler