Beşiktaş-Antalyaspor finali şimdiden karaborsa!

12.05.2021 - 20:39 | Son Güncellenme: 12.05.2021 - 20:43

Ziraat Türkiye Kupası’nda Beşiktaş ile Antalyaspor’un oynayacağı final maçının biletleri resmen satışa çıkmasa da internet üzerinden 3 bin TL’ye kadar alıcı bulmaya başladı.

Beşiktaş-Antalyaspor finali şimdiden karaborsa!

AJANSSPOR-HABER

Futbolda 2020-21 sezonunun seyircili oynanacak ilk ve son maçı Ziraat Türkiye Kupası finali olacak. Beşiktaş ile Fraport Tav Antalyaspor, İzmir Gürsel Aksel Stadyumu’nda 18 Mayıs Salı günü kozlarını paylaşacak.

6 bin 680 taraftar tribünde olacak

TFF, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla bu maça stadın 3’te biri kapasiteyle seyirci alınacağını duyurdu. Bu da 20 bin kişilik stadyumda 6 bin 680 futbolseverin maçı izleyebileceği anlamına geliyor.   

Halen 176 bilet internetten satışta

Ancak resmi organlarca henüz maçın bilet fiyatları ve kulüplere ne kadar bilet verileceği açıklanmazken, karaborsada biletlerin satışa başlanması kafa karıştırdı. ‘Antalyam.com’un haberine göre, şu anda 176 biletin satışta olduğu online bilet satış yerinde biletlerin 525 TL ile 3 bin TL arasında satıldığı gözlendi.

350 bileti kim, nasıl aldı?

Söz konusu web sitesinde şu ana kadar satışa çıkan kupa finali biletlerinin %51’inin satıldığı belirtildi. Bu durumda da yaklaşık 350 biletin şimdiden karaborsaya düşmesi şaşkınlık yarattı. 

TFF'nin resmi bilet açıklaması bekleniyor

Maçı izlemek isteyen hem Beşiktaşlı hem de Antalyasporlu futbolseverler, bu ilginç gelişmenin ardından TFF’nin bilet satışı konusundaki resmi açıklamayı bir an önce yapmasını bekliyor. 

Senin için hazırladığımız haberler