Beşiktaş basına kapıları kapattı! Nedeni...

18.08.2020 - 14:02 | Son Güncellenme: 18.08.2020 - 14:02

Yeni sezonda şampiyonluk hesapları yapan Beşiktaş, Sergen Yalçın yönetiminde çalışıyor. Siyah-beyazlılar antrenmanı basın mensuplarına kapattı.

Yeni sezon öncesi tranferde atağa kalkan Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını sabah gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. Antrenmanın basına kapalı gerçekleştirilmesi dikkati çekti. Sergen Yalçın, kapıları basına neden kapattı? Yanıtı haberde...

Sergen Yalçın taktik çalışmalar yaptırdı

Kulübün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde gerçekleştirilen idmanda siyah-beyazlılar, kondisyon ve taktik çalışması yaptı.

Akşam da antrenman var

Antrenman, ısınma, istasyon koşuları ve açma-germe çalışmasıyla başladı. Pas, 5'e 2 ve dar alanda oyun tek pas çalışması ile süren idman, kondisyon koşuları ile sona erdi. Beşiktaş, sezon hazırlıklarına akşam saatlerinde gerçekleştireceği antrenmanla devam edecek.

Dün de antrenmanlar basına kapalıydı 

Beşiktaş'ta dün akşam saatlerinde yapılan antrenman da basına kapalıydı. Basın mensupları, yeni transfer Mensah ile ilgili ise resmi internet sitesinden futbolcunun antrenmandaki fotoğraflarını paylaştı.

Senin için hazırladığımız haberler