Beşiktaş Başkan Adayı'ndan protesto

15.02.2020 - 13:27 | Son Güncellenme: 15.02.2020 - 13:27

Beşiktaş Başkan Adaylarından Hürser Tekinoktay, Siyah-Beyazlıların bugün düzenlenecek Divan Kurulu Toplantısı'na katılmayacağını açıkladı

Beşiktaş'ta son iki seçime başkan adayı olarak yarışa katılan Hürser Tekinoktay'dan Siyah-Beyazlıların Divan Kurulu'na tepki geldi.

Bugün yapılacak Beşiktaş Divan Kurulu Toplantısı'nı protesto edeceğini ve katılım sağlamayacağını sosyal medya hesabından duyuran Tekinoktay, gerekçelerini şu şekilde sıraladı:

"Sevgili Beşiktaşlılar,

Malumunuz üzere bu hafta sonu Kulübümüzün Olağan Divan Toplantısı yapılacak. Uzun yıllardır bütün divan toplantılarına muntazaman katılmama rağmen, bu haftaki toplantıya aşağıda açıklayacağım sebep yüzünden katılmayacağımı bildiririm.

Daha önce müteakip seferlerle özellikle 2 seçim döneminde bilindiği gibi mevcut Divan Başkanı’nın şahsıma yaptığı tüm uygulama ve yaklaşımlara rağmen gerek yaşına hürmetten gerekse de makamına saygımdan dolayı kendisine her zaman hoşgörülü davrandım.

Buna rağmen 30 Kasım 2019 tarihindeki son Divan Toplantısında kendisi “Çok güzel bir seçim yaşadık ve 2 başkan adayımız seçime katıldılar. Onlara teşekkür ederim. Ya bu 2 aday olmasaydı ne yapardık!!”
Şeklinde seçime katılan diğer aday olarak şahsım üzerinden Yönetim Kurulumuzdaki Kongre ve Divan Üyesi olan değerli kişilere, bize oy atan saygıdeğer üyelerimize ve oy hakkı olmayan ama bizi açık yüreklilikle destekleyen taraftarımıza büyük bir haksızlık yapmıştır.

Şahsıma yapılanlara her zaman olduğu gibi hoşgörülü baksam da yukarıda saydığım kıymetli Beşiktaş’lılara karşı yapılan bu davranışa aynı şekilde hoşgörülü bakmam mümkün değildir.
Bu nedenle bu hafta sonu gerçekleşecek Divan Toplantısına katılmayacağımı değerli Beşiktaşlıların bilgisine sunarım."

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler