Beşiktaş'ta Çebi, Burak Yılmaz ile yollarını ayırıyor mu? Yapılan toplantıda…

Orhan Gülek
06.11.2023 - 15:13 | Son Güncellenme: 06.11.2023 - 17:27

Beşiktaş'ta başkan Ahmet Nur Çebi, Şenol Güneş'in ayrılığı sonrası göreve getirilen ancak başarısız sonuçlar nedeniyle eleştirilen Burak Yılmaz ile ilgili kararını verdi.

Beşiktaş'ta Çebi, Burak Yılmaz ile yollarını ayırıyor mu? Yapılan toplantıda…

AJANSSPOR - HABER

Üst üste aldığı kötü sonuçların ardından şampiyonluk yarışından kopan Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanıyor. Süper Lig'in 11. haftasında Antalyaspor'a 3-2 yenilen Beşiktaş'ta teknik sorumlu Burak Yılmaz istifa etme kararı aldığı iddia ediliyor.

Yaşanan gelişmeler sonrası Beşiktaş'ta başkan Ahmet Nur Çebi, başarısız sonuçlar nedeniyle eleştirilen Burak Yılmaz ile ilgili kararını verdi.

Ahmet Nur Çebi, Burak Yılmaz ile görüştü

Burak Yılmaz, Antalyaspor maçının ardından Eric Bailly'nin Tayfur Bingöl'ü yakasından sert bir şekilde tuttuğu ve performansıyla ilgili eleştirmesini açıkladıktan sonra başkan Ahmet Nur Çebi ile görüşeceğini dile getirdi. "Seçime kadar ben devam edeceksem, başkandan ufak isteklerim olacak" diyen Burak Yılmaz, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde buluştu.

Çebi, Burak Yılmaz'a destek sözü verdi

Takımdaki sorunlardan bahseden Burak Yılmaz, başkan Ahmet Nur Çebi'den alacağı kararlarla ilgili destek istedi. Hürriyet'in haberine göre Ahmet Nur Çebi, seçime kadar yeni bir teknik direktörü takımın başına getirmeyi düşünmediklerini belirtti ve Burak Yılmaz'a destek sözü verdi.

İlgini Çekebilir
Çalımbay'dan Burak Yılmaz'a: Doğru değil
Habere Git

Burak Yılmaz'dan ayrılık sinyali gelmişti

3-2'lik Antalyaspor mağlubiyetinin ardından yayıncı kuruluşa; "Hoca olmak isteyen sevgili büyüklerimiz var" diyen Burak Yılmaz, "Kanal kanal gezen büyüklerimiz var. Şimdi başkanımla görüşeceğim, 3 Aralık'a kadar ben kalacaksam bir isteğim olacak. Olmuyorsa ayrılacağım. Sabah akşam çalışıyorum, ben böyle bir saygısızlığı yaptırtmam" sözleriyle tepkisini dile getirdi.

Senin için hazırladığımız haberler