Beşiktaş, Diego Costa’nın alternatifini buldu! Prensip anlaşması…

22.07.2021 - 17:10 | Son Güncellenme: 22.07.2021 - 17:14

Beşiktaş haberleri… Forvette Diego Costa transferinin çıkmaza girmesi üzerine Chuba Akpom’da karar kılan Beşiktaş, Nijeryalı golcü ile prensipte anlaştı.

Beşiktaş, Diego Costa’nın alternatifini buldu! Prensip anlaşması…

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş forvet transferinde sona yaklaştı. Sözcü’nün haberine göre Diego Costa'nın kulübü sürekli olarak oyalamasından bıkan yönetim, gözünü Middlesbrough'dan Chuba Akpom'a çevirdi. Siyah-beyazlıların, temasa geçtiği 25 yaşındaki Nijeryalı forvetle prensip anlaşmasına vardığı iddia edildi. 

Middlesbrough transfer yaparsa bırakacak

Şampiyonlar Ligi'nde oynamak ve adını duyurmak isteyen Akpom da Championship ekibinden ayrılıp Kartal'a transfer olmak istiyor. Ada’dan gelen haberlere göre, İngiliz ekibi ise bir forvet aldıktan sonra futbolcusunun ayrılmasına izin verecek.

Beşiktaş'ı Amokachi'ye sordu

Siyah-beyazlıların kadrosuna katmaya çok yakın olduğu Chuba Akpom kariyerinde 272 karşılaşmaya çıkarken 74 gol attı, 25 asist yaptı. Nijeryalı forvetin bir dönem Beşiktaş'ta görev yapan Daniel Amokachi ile temasa geçerek hem kulüp hem de Türkiye ile ilgili bilgi aldığı öğrenildi. 

Amokachi'nin vatandaşına, “Bu teklifi düşünme bile. Beşiktaş senin için büyük fırsat. Mutlaka o formayı giymelisin” dediği öğrenildi.

Senin için hazırladığımız haberler