Beşiktaş, Dorukhan’ın yerine onu alacak! Atiba’nın veliahtı…

01.03.2021 - 14:39 | Son Güncellenme: 01.03.2021 - 14:42

Beşiktaş haberleri… FC Köln’de forma giyen Salih Özcan, adım adım Beşiktaş’a yaklaşıyor. Türk basınında çıkan iddialara göre, Beşiktaş JK, Özcan için Alman kulübüyle ilk temasta bulundu. Orta yolun bulunması durumunda genç futbolcu, ana vatanına geri dönecek. İşte detaylar…

Beşiktaş, Dorukhan’ın yerine onu alacak! Atiba’nın veliahtı…

AJANSSPOR - HABER

Bu sezon, Köln formasıyla 24 kez resmi müsabakaya çıkmayı başaran Salih Özcan için Beşiktaşlı yöneticiler kollarını sıvadı. Almanya’da istikrarlı performansıyla her geçen gün değerlenen futbolcu, aynı zamanda Almanya Milli Takımının alt yaş kategorilerinde mücadele ediyor. Ajans Beşiktaş’ta çıkan bir habere göre, Beşiktaş; Dorukhan’ın gidişinden sonra bölgeyi kapatmakta niyetli. Bunun için listenin en tepesinde gurbetçi futbolcu bulunuyor.

Dorukhan yoksa Salih var

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin onca girişimine rağmen sözleşme imzalamayı kabul etmeyen Dorukhan için Beşiktaş, ikinci bir teklifte bulunmayacak. Bu nedenle, teknik ekip ve yönetim arasında yapılan istişarelerin sonucunda; ön libero - merkez orta saha hattına bir oyuncu alınması makul bulundu. Salih Özcan’ın bu sezon Bundesliga’da çizdiği istikrarlı performans; teknik direktör Sergen Yalçın tarafından onaylandı. Yaz transfer döneminde oyuncu için ilk adımların atılması bekleniyor.

Doğma büyüme Köln’lü

11 Ocak 1998 tarihinde Almanya’nın Köln şehrinde doğan Salih, o gün bugündür Köln için mücadelesine devam ediyor. Bundesliga ekibinde; teknik direktör Markus Gisdol’un gözü kapalı forma verdiği Salih Özcan, bu sezon 24 profesyonel karşılaşmaya çıkıp 1 gol, 2 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler