Ajansspor

Beşiktaş evinin kapılarını taraftarlara açıyor: Ücretsiz olacak!

Editör: İsa Kethüda

Son Güncelleme /

Son dakika haberleri. Süper Lig takımlarından Beşiktaş, yarın saat 17.00'de Tüpraş Stadyumu'nda taraftarlara ve basına açık antrenman düzenleneceğini açıkladı.

Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 50 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, yarın saat 17.00'de Tüpraş Stadyumu'nda taraftarlara ve basına açık antrenman düzenleneceğini duyurdu.

Antrenman taraftara açılıyor

Siyah-Beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Futbol A Takımımız, yarın (8 Mayıs) saat 17.00’de Tüpraş Stadyumu’nda taraftarlarımıza ve basına açık bir antrenman gerçekleştirecek.

Biletler ücretsiz

Antrenmanı izlemek isteyen Beşiktaş JK logolu Passolig kart sahibi taraftarlarımız, öncelikle doğu alt tribünden sonra da gerek duyulması halinde doğu üst tribün biletlerini ücretsiz olarak bugün saat 16.00’dan itibaren Tüpraş Stadyumu Bilet Satış Gişesi’nden, passo.com.tr web sitesi ve Passo akıllı telefon uygulaması üzerinden alabilirler.

Bir kişi 5 bilet alabilir

Bir kişi kendisi ile birlikte toplam beş kişi adına (5) bilet satın alabilir. Bilet satın alınacak tüm taraftarlarımızın passolig kart sahibi olması gerekmektedir.

Passolig kartınız henüz elinize ulaşmadıysa tek maçlık geçiş kartınızı Tüpraş Stadyumu Bilet Satış Ofisi’nden teslim alabilir ya da akıllı telefonunuzdan Passo uygulamasını indirerek stadyuma giriş yapabilirsiniz. Büyük Beşiktaş Taraftarı’nı Tüpraş Stadyumu’na davet ediyoruz" denildi.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...