Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinin devre arasında gerginlik!

01.03.2018 - 21:30 | Son Güncellenme: 01.03.2018 - 21:30

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında yapılan derbinin devre arasında gerginlik yaşandı! Caner ile Dirar'ın arasında tartışma yaşandığı kaydedildi.

Fenerbahçe'nin Beşiktaş karşısında ilk yarıyı 2-1 önde tamamlamasının ardından, ilk yarının son dakikalarında Alper Potuk'un kırmızı kart görmesiyle başlayan gerilim devre arasında da devam eti.

Hasan Ali Kaldırım ve Volkan Demirel, ilk yarının son düdüğünün ardından hakem Fırat Aydınus'a itirazlarda bulunurken; soyunma odası koridorlarında da Beşiktaşlı Caner Erkin ile Fenerbahçeli Nabil Dirar arasında koridorda tartışma yaşandı.

Maçın devre arasında Cane'inr koşarak soyunma odasına giderken Dirar’a çarptığı, Dirar'ı da Caner’e tepki gösterince itiş- kakış yaşandığı kaydedildi. Kargaşa esnasında körükte bulunan Beşiktaş yöneticisi Ahmet Nur Çebi'nin Skrtel’i belinden tutup savurmak için hareket ettiği; iki takım teknik heyeti ve oyuncuları arasında itişmeler yaşandığı kaydedildi.

Olayın büyümesini güvenlik güçlerinin engellediği ifade edildi.

Ahmet Nur Çebi'den açıklama geldi

Ahmet Nur Çebi ise kordiorda yaşananlarla ilgili olarak, "Ben 60 yaşındayım kulübün 2. Başkanıyım. Kavga eden insanları kenara çekmeye çalıştım. Önümde kim varsa onu kenara çektim. Birbirinin üzerine yürüyen arkadaşlar vardı. Önümdeki arkadaş 30 cm benden yüksek, 60 yaşındayım. Kavga mı edeceğim? Seyretsinler, yanlış bir şey yapmadık ki? Çok da önemli şeyler değildi. Olaylar büyüsün istemedim. Siz kimden duydunuz? Keşke bizden duysaydınız" dedi.

 

Senin için hazırladığımız haberler