Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinin hakemi belli oldu!

15.07.2020 - 12:12 | Son Güncellenme: 15.07.2020 - 12:12

33. haftada Süper Lig'de oynanacak maçların hakemleri belli oldu. Beşiktaş - Fenerbahçe derbisini Halil Umut Meler yönetecek.

Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinin hakemi belli oldu!

İşte Süper Lig'de 33. hafta maçlarının hakemleri...

İşte Süper Lig'de 33. hafta maçlarının hakemleri

18 Temmuz Cumartesi

21:00 Galatasaray - Göztepe (Koray Gençerler)

21:00 Gaziantep FK - Kasımpaşa (Volkan Bayarslan)

 

19 Temmuz Pazar

21:00 Çaykur Rizespor - Yeni Malatyaspor (Yaşar Kemal Uğurlu)

21:00 Trabzonspor - Konyaspor (Atilla Karaoğlan)

21:00 Ankaragücü - Antalyaspor (Cüneyt Çakır)

21:00 Sivasspor - Gençlerbirliği (Ümit Öztürk)

21:00 Beşiktaş - Fenerbahçe (Halil Umut Meler)

21:00 Başakşehir - Kayserispor (Ali Şansalan)

21:00 Alanyaspor - Denizlispor (Fırat Aydınus)

Halil Umut Meler en son 23 Şubat'ta oynanan ve Galatasaray'ın Kadıköy'de Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup ettiği maçta derbi yönetmişti.

Meler: "Cüneyt, Fırat ve Bülent Yıldırım hocaları örnek alıyorum"

Halil Umut Meler, TFF'nin sitesine verdiği röportajda ise Cüneyt Çakır, Fırat Aydınus ve Bülent Yıldırım'ı örnek aldığını söylemişti.

Meler, şöyle konuşmuştu:

"Türkiye'de Cüneyt Hocamız var, Fırat Hocamız var, Bülent Hocamız var… Sayamadığım birçok hocamız var. Hemen hemen herkesin maçlarını izlemeye çalışıyorum. Herkesin beğendiğim yönlerini alıp saha içerisinde uygulamaya çalışıyorum. Dünyada Nicola Rizzoli örneği var. İngiliz Howard Webb'i çok beğeniyorum. Onların da kendine has özellikleri, kaliteleri var. O kalitelerini örnek alıyorum. Cüneyt Hocamızın dünya çapındaki başarıları bizi motive ediyor. Fırat Hocamızın da Şampiyonlar Ligi'nde maç yönetmişliği var. Şu anda zirvede olan bütün elit hakemleri çocukluğumdan beri izliyorum. Dördüncü hakem olarak maçlarına gittiğimde saha içerisindeki iletişimlerini takip ediyorum. Herkesin artı yönlerini almaya çalışıyorum. Fırat Hocamın mesela 15 yıllık deneyimi var. 15 yıl demek, benim 13 yaşında olmam demek. Benim hayatımın yarısı kadar onların Süper Lig deneyimi var. Bu zamana kadar bizi buraya getiren bütün hocalarıma tek tek teşekkür ediyorum. Herkesin bir emeği mutlaka var."

Meler, 16 Ara 2018'ta Beşiktaş - Trabzonspor maçında düdük çalmış ve karşılaşma karşılıklı gollerle 2-2 berabere bitmişti.

Senin için hazırladığımız haberler