Beşiktaş, Fenerbahçe derken rotası Rusya oldu

Ali Bozkurt
14.01.2022 - 00:03 | Son Güncellenme: 14.01.2022 - 08:20

Süper Lig ekipleri Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın başına geçeceği iddia edilen Alman çalıştırıcı Daniel Farke'nin yeni kulübü Krasnodar oldu. İşte detaylar...

Beşiktaş, Fenerbahçe derken rotası Rusya oldu

Hüseyin ÖZKÖK -AJANSSPOR


Bir süre Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin teknik direktörlük gündemini meşgul eden Alman çalıştırıcı Daniel Farke, Rusya Premier Lig takımı FK Krasnodar ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Ekibini de götürüyor

Kasım ayı başında Norwich City ile yolları ayrılan Alman çalıştırıcı, İngiltere'de kendisiyle birlikte çalışan ekibini de yeni takımına götürdü. Farke yaptığı açıklamada kendisine ekibi ile birlikte güvenen kulüp yönetimine teşekkür ederken modern ve heyecan verici kulübü yeni bir geleceğe taşımak istediklerini söyledi.

Hazırlanmak için zaman var

Rusya'da sezonun ikinci yarısının şubat ayı sonunda başlayacak olmasının kendileri için avantaj olacağını da belirten Farke tamamıyla hazır olmak için yeterince zamanları olduğunu belirtti.

Krasnodar 5. sırada

FK Krasnodar ligin ilk yarısını 18 maç sonunda 29 puanla beşinci sırada tamamladı. Rus kulübü 5 Ocak'ta sadece 9 ay görev yapan Viktor Goncharenko'nun görevine son vermişti.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ı reddetmişti, yeni takımı belli oldu! Daniel Farke...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler