Beşiktaş, forvet adayı için yönünü İskoçya'ya çevirdi

30.05.2018 - 08:20 | Son Güncellenme: 30.05.2018 - 08:20

Beşiktaş, forvet adayı için yönünü İskoçya'ya çevirdi

Son hedef Morelos

Yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarına başlayan Siyah-Beyazlılar’ın forvet takviyesi konusunda gündemine yeni bir ismi aldığı ortaya çıktı.

Hücum hattında köklü değişikliğe gitmeyi planlayan ve ilk olarak Göztepe’yle 6 aylık macerası sona eren Demba Ba’yla anlaşma sağlayan Kara Kartal’ın, forvet bölgesi için ikinci adayını ise İskoçya’da bulduğu öğrenildi.
Beşiktaş Yönetimi’nin, kulübe menacerler aracılığıyla önerilen Alfredo Morelos’u hedefleri arasına eklediği kaydedildi.
Geçen sezon İskoçya Ligi ekibi Rangers formasıyla 43 maçta 18 gollük performans sergileyen 21 yaşındaki futbolcu için kulübünün 3 milyon Euro’luk talepte bulunduğu kaydedildi.

Kartal’ın bütçesi belli

Menacerlerden gelen Morelos önerisine olumlu bakan Siyah-Beyazlılar’ın, genç oyuncuyu listesine ekleyip temsilcisiyle temaslara başladığı bildirildi.
Geçen sezon Finlandiya ekibi Helsinki’den 1.2 milyon Euro karşılığında Rangers’a transfer olan yıldız adayı için Beşiktaş’ın ise ilk olarak 2 milyon Euro’luk bütçe ayırdığı konuşuluyor.

Kartal Emre'nin peşinde

Portekiz ekibi Benfica’dan 2 sezonluğuna kiralanan Anderson Talisca’yla yollarını ayıran Siyah- Beyazlılar, Brezilyalı futbolcunun yerini doldurmak için harekete geçmişti.
Beşiktaş Yönetimi’nin bu doğrultuda gündemine Alanyaspor’un başarılı 10 numarası Emre Akbaba’yı aldığı ortaya çıktı.
Kara Kartal’ın, geçen sezon kulübüyle Süper Lig’de çıktığı 32 maçta 14 gol ve 8 asistlik performans sergileyen 25 yaşındaki futbolcu için menaceriyle ilk teması kurduğu belirtildi.

Tarkan Serbest harekatı

Siyah Beyazlılar, Avusturya Wien'in genç oyuncusu Trakan Serbest’i gündemine almıştı.

24 yaşındaki oyuncuyu araştırma aşamasında bulunan Beşiktaş Yönetimi’nin, başarılı ismin önceki akşam Türkiye A Milli Takım formasıyla İran karşısında görev alması sonrasında çalışmalarını hızlandırdı.

Yeşil ışık yaktı

Tecrübeli ismi piyasası daha fazla artmadan renklerine katmak için harekete geçen Siyah-Beyazlılar’ın, Tarkan’ın kulübü Avusturya Wien’le ilk teması kurduğu kaydedildi.

Başarılı futbolcu, geçen hafta yaptığı açıklamada, “Süper Lig’i yakından takip ediyorum. Türkiye Ligi’nde forma giymek isterim” diyerek Beşiktaş’a yeşil ışık yakmıştı.

 

Senin için hazırladığımız haberler