Beşiktaş - Galatasaray derbisi ne zaman? Fikstür çekildi...

17.07.2019 - 20:12 | Son Güncellenme: 17.07.2019 - 20:19

2019-2020 Galatasaray - Beşiktaş maçı ne zaman, kaçıncı hafta oynanacak? Spor Toto Süper Lig'de Cemil Usta Sezonu'nda oynanacak derbilerin haftaları taraftarlarca merakla ediliyor. Biz de bu konuda merak edilenleri derledik. Peki, BJK GS derbisi kaçıncı maç? Maç ne zaman? İşte detaylar...

Beşiktaş - Galatasaray derbisi ne zaman? Fikstür çekildi...

2019-2020 Galatasaray - Beşiktaş maçı ne zaman? Spor Toto Süper Lig'de yeni sezonun fikstürü belli oldu. Cemil Usta sezonunda oynanacak karşılaşmaların belli olmasıyla, taraftarlar derbi tarihlerini merakla araştırmaya başladı. Ligde son zamanlarda şampiyonluğun düğümünü çözen Beşiktaş - Galatasaray derbisi kaçıncı hafta, ne zaman? Fatih Terim yönetimindeki Galatasaray gelecek sezon da şampiyonluk hedeflerken, Abdullah Avcı yönetimindeki siyah-beyazlı takım 2 sezon aradan sonra mutlu sona ulaşmak istiyor. Peki, 2019-2020 Galatasaray - Beşiktaş maçı ne zaman, kaçıncı hafta oynanacak? İşte detaylar...

Galatasaray - Beşiktaş maçı ne zaman, kaçıncı hafta oynanacak?

Spor Toto Süper Lig'de Cemil Usta Sezonu fikstürü çekildi. İşte derbi haftaları:

3. Hafta: Fenerbahçe - Trabzonspor
6. Hafta: Trabzonspor - Beşiktaş
6. Hafta: Galatasaray - Fenerbahçe
9. Hafta: Beşiktaş - Galatasaray
13. Hafta: Trabzospor - Galatasaray
16. Hafta: Fenerbahçe - Beşiktaş

Beşiktaş'ın yeni sezon formaları görücüye çıktı

Beşiktaş Kulübü, futbol takımlarının yeni sezonda giyeceği formaları tanıttı.

Beşiktaş futbol takımlarının 2019-2020 sezonunda giyeceği formalar, kulübün sosyal medya hesabından ve adidas firması tarafından taraftarların beğenisine sunuldu.

Forma tanıtımında kaleci Loris Karius ile kadın futbol takımı oyuncusu Didem Karagenç yer aldı.

Yeni sezon formalarına ilişkin adidas'ın açıklamasında görüşleri yer alan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Hayatın her anında gururla taşıyacağımız 2019-2020 futbol sezonu formaları yepyeni bir heyecan ve başlangıcın habercisi olarak taraftarımızla buluşuyor. Bu heyecana kadın futboluna olan inanç ve desteğimizle birlikte hem iç saha hem de deplasman kadın formalarımızı ortak etmekten ayrıca mutluluk duyuyoruz." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş futbol takımlarının yeni sezonda giyeceği formalar yarın satışa sunulacak.

Beşiktaş, Vodafone ile sözleşme yeniledi

Beşiktaş Kulübü, forma göğüs sponsoru Vodafone ile anlaşmasını 2 yıl uzattı.

Vodafone Park'ta anlaşmanın duyurulması amacıyla düzenlenen basın toplantısına Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Vodafone Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Colman Deegan ve Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy katıldı.

Vodafone ile sponsorluk anlaşmasının ötesinde gönül birliği yaptıklarını söyleyen Fikret Orman, "Bundan altı sene öne Vodafone ile bir yolculuğa başlamıştık. O dönem itibarıyla yeni stadın ismi ve göğüs sponsorluğu ile alakalı bir anlaşma paketi imzalamıştık. İki sene önce göğüs sponsorluğunu uzatma süreci yaşadık. Göğüs sponsorluğu beş seneyi doldurdu. İki sene daha uzatmak için burada bulunuyoruz. Vodafone ile yaptığımız iş birliği bizim için önem arz ediyor. İki tarafın arzusu bu ilişkiyi devam ettirmekti. Vodafone sponsorluğuna kulüp olarak bakış açımız, sponsorluk değil ortaklık, gönül bağı ilişkisiydi. Beraber önemli projeler yaptık. Türkiye'de uzun dönemli iş birlikleri az gözüküyor. Vodafone ile başkan olduğum sürecin bir sene sonrasında başladık ve mutlu olarak da devam ediyoruz." diye konuştu.

36 milyon liralık anlaşma

Başkan Orman anlaşmanın bedeliyle ilgili, "36 milyon liralık bir anlaşma bu. 7 yıllık süreç içinde yaklaşık 32 milyon dolarlık bir anlaşmayı ihtiva etmiş oluyor. Vodafone CEO'su Colman'a ve Engin Bey'e bu anlaşmanın bugüne gelmesinde göstermiş oldukları çabadan dolayı teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Bir soru üzerine, Vodafone ile futbolcu transferi konusunda görüşmediklerini ve böyle bir taleplerinin olmadığını belirten Orman, siyah-beyazlı taraftarların Vodafone paketlerini daha fazla kullanması halinde kulübün daha fazla gelir elde edebileceğini söyledi.

Türkiye Bankalar Birliği ile yapılan anlaşmadan da bahseden Orman radikal karar alacaklarını belirterek şunları kaydetti:

"Bu benim başkanlıktaki son dönemim. Benim açımdan bir daha seçim yarışı olmayacak. Bu dönem içinde bir seçim atmosferi olmayacağı için en radikal kararları alma sürecini yaşamak istiyorum. Bankalar Birliği ile yaptığımız anlaşmada bazı taahhütlerimiz var. Ana fikir olarak artık birazcık daha daralmak durumundayız. Bu bir tek Beşiktaş için geçerli değil. Dünyada da böyle bir süreç var. Federasyon başkanı ile yapmış olduğumuz toplantıda bunun bir mecburiyet olduğunu kaydetmiştik. Sempatik olmayan bazı şeyler yapıyoruz çünkü yapmak durumundayız. Benden sonra gelecek arkadaşlara yapısı oturtulmuş bir Beşiktaş bırakmak istiyoruz."

Vodafone Park'ta oynanacak UEFA Süper Kupa maçı ile ilgili de konuşan Orman, "Burası çok özel bir stat. Burayı yaparken Vodafone da biz de hiçbir şeyden kaçmadık. 10 milyon dolar üzerinde teknoloji yatırımı yaptık. Dünyadaki insanların bunu 'vay' diyerek görmesini istiyorum. Bizdeki teknoloji lüksünü Avrupa'da hiçbir statta görmedik. Bu hem kulübe hem şehrimize hem ülkemize faydalı diye düşünüyorum. Umarım bir gün o maçı Beşiktaş'ın oynaması bize nasip olur." değerlendirmesinde bulundu.

Jean Michael Seri Aslan oldu

Galatasaray, Fulham’dan orta saha oyuncusu Jean Michael Seri’yi kiralık olarak kadrosuna kattı. Seri kariyerinde en parlak dönemi Nice’de oynadığı zaman yaşadı ve 123 maçta 12 gol, 26 asistlik performans gösterdi.

Galatasaray, Fernando’nun Sevilla’ya transfer olmasının ardından o bölgeyi güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Yeni sezon için transfer çalışmalarını kapsamında sarı-kırmızılıların İngiliz ekibi Fulham’da forma giyen Fildişi Sahilli futbolcu Jean Michael Seri ile anlaştı. Kiralık olarak kadrosuna katan Cimbom, Seri için 1 milyon 500 bin Euro ile 2 milyon Euro arasında bir kiralama bedeli ödeyecek.

Senin için hazırladığımız haberler