Beşiktaş, Ghezzal için Leicester City ile temasa geçti

21.02.2021 - 09:06 | Son Güncellenme: 21.02.2021 - 09:12

Beşiktaş transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Beşiktaş, bu sezon başarılı bir performans ortaya koyan, 1 gol ve 10 asist kaydeden Rachid Ghezzal'ın bonservisini almak için İngiliz ekibi Leicester City ile temasa geçti. Siyah-beyazlı takım ayrıca Valentin Rosier'in de bonservisini almak istiyor. Kayserispor'dan kiralanan Bernard Mensah için ise karar verilmedi. İşte detaylar...

Beşiktaş, Ghezzal için Leicester City ile temasa geçti

Beşiktaş, bu sezon 1 gol ve 10 asist ile oynayan Rachid Ghezzal için İngiliz ekibi Leicester City ile temasa geçti...

Sabah'ta yer alan habere göre; Beşiktaş yönetimi, sezon sonu sözleşmeleri bitecek olan futbolcular ve kulüpleriyle şimdiden söz kesmek için görüşmelerini sürdürüyor.

İlk sırada Rosier ve Ghezzal

Bonservisini almak istediği oyuncular arasında ilk sıraya Valentin Rosier'i koyan siyah-beyazlılar, Rachid Ghezzal'ın kulübü Leicester City ile de temas kurdu. Cezayirli oyuncu için Premier Lig temsilcisiyle bonservis beklentileri noktasında yönetim tarafından görüşme gerçekleştirildi.

Devler Ligi belirleyici olacak

İngiliz ekibi, Ghezzal ile ilgili niyetlerini ileten Beşiktaş'a, "Bonservis konusunu şimdi değil sezon sonu görüşelim" yanıtı verdi.

Bonservisi 5 milyonun üzerinde

Siyah-beyazlılar, özellikle Şampiyonlar Ligi'ne gidilmesi durumunda Cezayirli oyuncuyla yola devam etme şartlarını zorlayacak. Performansı yükselen ve ikinci baharını yaşayan Ghezzal'ı 2018'de 14 milyon Euro'ya transfer eden Leicester City'nin 5 milyon Euro üzerinde bonservis beklentisi bulunuyor.

Mensah için karar verilmedi

Siyah beyazlıların Kayserispor'dan 500 bin Euro kiralama ücreti ve 4.5 milyon Euro satın alma opsiyonuyla kiraladığı Bernard Mensah için henüz karar verilmedi. Ganalı futbolcunun inişli çıkışlı performansı nedeniyle sezon sonunda durumuna bakılacak. Bu sezon 25 resmi karşılaşmada forma giyen Mensah, 4 gol 1 asiste imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler