Beşiktaş, Gönül'ün alternatifini Roma'da buldu

14.08.2020 - 09:25 | Son Güncellenme: 14.08.2020 - 09:25

Sağ bek transferi için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın hedefinde Romalı Rick Karsdorp var. Peki, siyah beyazlı takımın transfer listesinde yer alan Rick Karsdorp kimdir, kaç yaşında? İşte transfer detayları...

Beşiktaş, Gönül'ün alternatifini Roma'da buldu

Gökhan Gönül'ün takımdan ayrılmasının ardından transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, sağ bek transferi için çözümü Roma'da buldu.

Spor Arena'nın haberine göre; Sergen Yalçın, 20 Ağustos'ta UEFA'ya verilmesi gerken listede mutlaka yeni bir sağ bek olması gerektiğini ifade etti.

Haberde, dün sabah Ümraniye'de Sergen Yalçın'ın futbol şube sorumlusu Emre Kocadağ ile bir araya geldiği vurgulandı.

Deneyimli teknik adam, Kocadağ'a, "Sağ bek sorununu çözmemiz gerekir" dedi.

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Emre Kocadağ ise Roma forması giyen Rick Karsdorp için temasların sürdüğünü belirtirken “Roma’ya teklifimizi ilettik, düşünmek için süre istediler. Oyuncu Türkiye’ye gelmek istiyor. Roma, Karsdorp için İspanya, Almanya ve Hollanda takımlarından teklif aldığını belirterek 2 güne kadar haber vereceklerini vurguladılar. Karsdorp’in yanı sıra İspanya ve İngiltere’den 2 oyuncu ile fikir alış verişi yapıyoruz” bilgisini verdi.

Rick Karsdorp kimdir, kaç yaşında?

Hollandalı sağ bek Rick Karsdorp 11 Şubat 1995 doğumlu.

Kariyerine Feyenoord altyapısında başlayan Karsdorp, Feyenoord'dan Roma'ya transfer oldu. İtalya ekibi Roma, sağ bek için Hollanda takımına 2017 yazında, 16 milyon Euro bonservis ödemişti.

Kariyerinde toplam 177 maça çıkan sağ bek 11 gol atarken 24 de asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler