Beşiktaş için Cedric Soares iddiası! Svensson'dan sonra ikinci sağ bek...

Özgür Koç
16.01.2024 - 15:13 | Son Güncellenme: 16.01.2024 - 15:17

Devre arasının ilk transferini Adana Demirspor'dan ayrılan Norveçli sağ bek Jonas Svensson'u kadrosuna katarak yapan Beşiktaş için Portekiz'den flaş bir iddia geldi.

Beşiktaş için Cedric Soares iddiası! Svensson'dan sonra ikinci sağ bek...

AJANSSPOR - HABER

Teknik direktör sorununu Fernando Santos ile çözdükten sonra transfere yoğunlaşan Beşiktaş, ilk takviyeyi Adana Demirspor'dan ayrılan 32 yaşındaki sağ bek Jonas Svensson'a 1.5 yıllık imza attırarak yaptı.

Kadrosundaki bir başka sağ bek Valentin Rosier için ligue 1 ekibi Nice ile anlaşmak üzere olan siyah beyazlıların, bir başka yabancı sağ beki daha kadrosuna katmak için harekete geçtiği ileri sürüldü.

Beşiktaş, Cedric Soares'i listesine aldı

Portekiz basınından Record'un haberine göre; Kara Kartal, Arsenal ile 32 yaşındaki Portekzli futbolcusu Cedric Soares'i transfer listesine aldı.

Temaslar yoğunlaştı

Haberde sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan tecrübeli sağ bek için iki kulüp arasında henüz bir anlaşma sağlanamasa da temasların yoğunlaştığı kaydedildi.

Arsenal zorluk çıkarmayacak

Portekiz Milli Takımı'nın eski teknik direktörü olan Fernando Santos'un Beşiktaş'ın yeni hocası olmasıyla siyah beyazlıların Soares'e olan ilgisinin arttığı vurgulanırken, İngiliz ekibinin 32 yaşındaki futbolcunun transferine zorluk çıkarmayacağı belirtildi.

İki maçta forma giydi

Arsenal'de bu sezon sadece iki maçta forma şansı bulabilen Portekizli futbolcu, kariyerine Sporting altyapısında başladı. Yıldız oyuncu daha sonra Southampton, Inter, Arsenal ve Fulham'da formaları giydi.

Piyasa değeri 2 milyon Euro

Güncel piyasa değeri 2 milyon Euro olan Cedric Soares, Portekiz Milli Takımı'nın formasını da 34 maçta giydi ve 1 gol kaydetti. Tecrübeli oyuncu Portekiz'in 2016'da Avrupa Şampiyonası olan kadrosunda da yer aldı.

Senin için hazırladığımız haberler