Beşiktaş, iki yıldız için devreye girdi!

24.06.2024 - 08:55 | Son Güncellenme: 24.06.2024 - 08:59

Gelecek sezon için transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş, Salih Özcan ve Albert Gronbaek'i transfer etmek için devreye girdiği iddia edildi. Detaylar...

Beşiktaş, iki yıldız için devreye girdi!

AJANSSPOR HABER

Gelecek sezon için transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş, 2 yıldız futbolcuyu kadrosuna katmak için yoğun mesai harcıyor. Kartal,  Salih Özcan ve Albert Gronbaek'i transfer etmek için kolları sıvadı. Detaylar...

Salih Özcan listede

Fanatik'te yer alan habere göre; A Milli Takım forması giyen Salih Özcan, öncelikli hedeflerden. Uzun süredir gündemde bulunan 26 yaşındaki futbolcu konusunda Borussia Dortmund ile pazarlıklar hızlandı. Hatta Kara Kartal görüşmelerde önemli bir masafe de katetti. Oyuncu tarafı da diğer yandan ikna edilmeye çalışılıyor. Salih’in geleceğiyle ilgili karar aşamasında olduğu öğrenildi.

Yüz yüze görüşme olacak

Daha çok rotasyon oyuncusu olarak Borussia Dortmund’ta kullanılan Salih Özcan, düzenli forma giyebileceği bir takıma gitmek niyetinde. Samet Aybaba’nın Almanya’da Salih ile yüzyüze bir görüşme de gerçekleştireceği ve Beşiktaş’ın kadro planlamasındaki yerini aktaracağı belirtildi.

Albert Gronbaek ısrarı sürüyor

Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre ise; Öte yandan orta sahaya düşünülen oyuncu ise Albert Gronbaek... Danimarka’da Bodo Glimt forması giyen 23 yaşındaki futbolcu, kariyerinde yeni bir maceraya yelken açmak istiyor.

Gronbaek’in isteği Süper Lig

Beşiktaş’ın teklif ettiği maaşın, mevcut ücretinin çok üzerinde olduğu için Gronbaek’in gelmeye sıcak baktığı öğrenildi. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst’un da bu transfere onay verdiği ve Bodo Glimt’le bonservis görüşmelerinin sürdüğü belirtildi.

Senin için hazırladığımız haberler