Son Dakika Transfer Haberleri | Beşiktaş, Jonas Svensson transferini açıkladı

10.01.2024 - 12:17 | Son Güncellenme: 10.01.2024 - 15:52

Beşiktaş, devre arasının ilk transferini resmen açıkladı. Siyah beyazlı kulüp Adana Demirspor'dan ayrılan Jonas Svensson'u kadrosuna kattığını duyurdu. İşte detaylar...

Son Dakika Transfer Haberleri | Beşiktaş, Jonas Svensson transferini açıkladı

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş, Adana Demirspor'dan ayrılan Jonas Svensson'u kadrosuna kattığını açıkladı.

Siyah beyazlı kulübün sosyal medya hesabından 'Beşiktaş’a Hoş Geldin Jonas Svensson' başlığıyla yapılan paylaşımda 

"Kulübümüz, 2023-24 sezonu devre arası transfer çalışmaları kapsamında Norveçli defans oyuncusu Jonas Svensson ile sözleşme imzalamıştır. Jonas Svensson’a Beşiktaş ailesine hoş geldin der, şanlı formamızla üstün başarılar dileriz." ifadelerini yer verildi.

İşte Beşiktaş'ın Jonas Svensson paylaşımı:

 

 

Samet Aybaba ikinci kez transfer etti

2021 yılında Adana Demirspor'un teknik direktörlük görevini üstlenen Samet Aybaba, o dönem Jonas Svensson'u Adana Demirspor'a bedelsiz olarak transfer etmişti. Tecrübeli teknik adam Norveçli futbolcuyu bu kez bedelsiz olarak Beşiktaş'a getirdi.

Svensson'un performansı

Adana Demirspor forması ile toplamda 84 maça çıkan Norveçli futbolcu takımına 1 gol 9 asistlik katkı sağladı. 30 yaşındaki sağ bek, bu sezon Trendyol Süper Lig'de 14, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde ise 6 maçta görev aldı.

Adana Demirspor'dan ayrıldı

Yukatel Adana Demirspor kısa süre önce Jonas Svensson ile karşılıklı anlaşılarak yolların ayrıldığı açıklamıştı. Tecrübeli oyuncu bonservisini eline aldı.

Senin için hazırladığımız haberler