Beşiktaş, Isak Hien transferini tamamladı mı? Kimdir?

24.08.2022 - 21:39 | Son Güncellenme: 26.08.2022 - 15:26

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, Dele Alli transferinden sonra takıma savunma oyuncu transferi yapmaya çalışıyor. Siyah-Beyazlılar, Isak Hien'i transfer etmek istiyor. Kimdir ve kaç yaşında? Detaylar...

Beşiktaş, Isak Hien transferini tamamladı mı? Kimdir?

AJANSSPOR HABER

Takıma savunma transferi yapmak isteyen Süper Lig ekibi Beşiktş İsveçli stoper konusunda sıcak gelişmeler yaşadı. Siyah-Beyazlılar, 23 yaşındaki oyuncunun transferini tamamlamak için büyük uğraş veriyor. İşte detaylar...

 

Anlaşma tamamlandı

Valerian İsmael’in raporu doğrultusunda hareket eden siyah beyazlılar Djurgardens’te forma giyen 23 yaşındaki Burkina Faso asıllı İsveçli stoper Hien ve kulübü ile anlaşmaya çalışıyor. Bir süredir sıkı bir şekilde görüşmelerini sürdüren sportif direktör Ceyhun Kazancı, akşam saatlerinde İsveç kulübü ile 3 milyon Euro bonservis ücreti teklif etti.  

İlgini Çekebilir
Beşiktaş da istemişti, yeni adresi İtalya oldu!
Habere Git

Isak Hein kimdir?

İsveç liginde olan Djugardens takımında oynayan Isak Hein, 13.01.1999 tarihinde doğmuştur. 23 yaşında olan oyuncu İsveç asıllıdır. 1.91 boyuna sahip olan Hein, stoper mevkiinde oynamaktadır. Burkina Faso asıllı oyunucu İsveç'te Vasulund takımında da stoper mevkiinde oynamıştı. 

Isak Hein performansı

Isac Hien'in performansı Isac Hien bu sezon Djurgardens formasıyla 6 Şampiyonlar Ligi ön elemesi maçında forma giydi ve 1 gol atmayı başardı. Geçen sezon İsveç Ligi'nde 16'sı lig 2'si kupa 18 maçta oyradı. Bu karşılamalarda takımına 2 gol ve 1 asistlik katkı sağladı.

Senin için hazırladığımız haberler