Gedson Fernandes, Beşiktaş ile Galatasaray'ı Karşılaştırdı

08.11.2022 - 14:32 | Son Güncellenme: 08.11.2022 - 15:09

Beşiktaş'ın Benfica'dan transfer ettiği Gedson Fernandes, daha önce formasını giydiği Galatasaray ile Siyah-Beyazlılar'ı karşılaştırdı. İşte detaylar.

Gedson Fernandes, Beşiktaş ile Galatasaray'ı Karşılaştırdı

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Beşiktaş, kadrosuna kattığı yıldız oyuncularla dikkat çekti. Geçtiğimiz sezon Benfica ile anlaşma sağlanan Gedson Fernandes, Çaykur Rizespor'daki kiralık dönemin ardından yaz transfer döneminde Siyah-Beyazlı kadroya katıldı. Portekizli futbolcu, ülkesi basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"Kazanma alışkanlığını tekrar edinmeliyiz"

Şampiyonluk için daha iyi olmaları gerektiğini belirten ve öz eleştiri yapan Gedson Fernandes, "Şu ana kadar bekleneni veremedik, sakatlıklarla ve şanssızlıklarla başlayan bir sezon oluyor. İlk haftalarda gösterdiğimiz formu yeniden yakalamamız gerekiyor. Kazanma alışkanlığını tekrar edinmeliyiz." ifadelerini kullandı.

"Hocamız değişti ve bizim için yeni bir süreç başladı"

Beşiktaş'ta Fransız teknik direktör Valerien Ismael, 6 haftada 1 galibiyet alınmasının üzerine görevden alındı. Ismael'in ardından anlaşma sağlanan Şenol Güneş, Siyah-Beyazlılar'da ikinci dönemine başladı. Gedson Fernandes, bu konu hakkında "Hocamız değişti ve bizim için yeni bir süreç başladı. Dünya Kupası arasında işler yoluna girecektir." dedi.

Gedson Beşiktaş-Galatasaray karşılaştırması yaptı

2020/21 sezonunun devre arasında Benfica'dan Galatasaray'a kiralık olarak giden Gedson Fernandes, 18 maçta 1 gol, 3 asistlik katkı sunmuş ve gösterdiği performansla Sarı-Kırmızılı taraftarın beğenisini kazanmıştı. Sözleşmesinin sona ermesi ile kulübüne geri dönen Gedson, 1 yıl sonra Beşiktaş'a imza attı. 23 yaşındaki oyuncu, iki kulübü karşılaştırdı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta gruplaşma var! Kadro dışı gündemde...
Habere Git

"Beşiktaş daha farklı"

Gedson Fernandes, "Fakat Beşiktaş daha farklı... O stada çıktığınızda arkanızdaki desteği hissediyorsunuz ve rakiplerin bundan çekindiğini görebiliyorsunuz." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler