Ajansspor

Beşiktaş pes etmedi! Geriden geldi...

Editör: Ajansspor

Son Güncelleme /

Beşiktaş pes etmedi! Geriden geldi...

Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 39 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-
Beşiktaş pes etmedi! Geriden geldi...
Beşiktaş pes etmedi! Geriden geldi...

Beşiktaş pes etmedi! Geriden geldi...

Rakibi karşısında ilk yarının sonunda 1-0 yenik duruma düşen Beşiktaş, ikinci yarının başında ise Trabzonspor'un farkı ikiye çıkarmasına engel olamadı.

Karşılaşmanın ilk yarısında 45+1. dakikada kalesinde ilk golü gören siyah-beyazlı takım, soyunma odasına 1-0 geride giderken, ikinci yarının başında 47. dakikada bir gol daha yedi ve 2-0 geriye düştü.

Yine pes etmedi

Beşiktaş, bu sezon ikinci kez 2-0 geriye düştüğü bir maçta dönüş yapmayı başardı.

UEFA Avrupa Ligi'nde Sarpsborg ile deplasmanda yaptığı karşılaşmanın ilk yarısını 2-0 geride tamamlayan siyah-beyazlı ekip, ikinci 45 dakikada müthiş bir dönüş yaparak karşılaşmayı 3-2 kazanmayı başarmıştı.

Trabzonspor karşısında da 47. dakikada 2-0 geriye düşen Beşiktaş, 57 ve 90+6. dakikada bulduğu gollerle sahadan 2-2 beraberlikle ayrılmasını bildi.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...