"Beşiktaş sarsıldı"

15.06.2017 - 16:48 | Son Güncellenme: 15.06.2017 - 16:48

AJANSSPOR – Gelecek sezon Fenerbahçe’nin başında görev alacak olan Aykut Kocaman’dan ezeli rakipler hakkına analizler var. Kocaman, Beşiktaş, Galatasaray, Trabzonspor ve Başakşehir hakkında Ntvspor’da yayınlanan programda yorumda bulundu.

Kocaman’ın yaptığı açıklamalar şu şekilde :

"Beşiktaş sarsıldı"

Beşiktaş son 2 sezonu şampiyon bitirdi. Geçen sene oyunsal avantajları daha çok öne çıkıyordu. Bu sene lige odaklanmalarında sıkıntı yaşadılar. Oyundaki geçişlerle ilgili problem yaşadılar. Ama şampiyon olmayı başardılar. Oyuncu kalitesiyle birlikte en iyi takımlardan biriydi. Ama ciddi anlamda sarsıldı. Başakşehir’in yerine son haftalarda Fenerbahçe ya da Galatasaray’dan biriyle yarışta olsaydı bu sarsılmaların daha farklı sonuçları olabilirdi. Şampiyonluk tecrübesi, orayı taşıma anlamında bunu söylüyorum. Söylediklerim yanlış anlaşılmasın.

Galatasaray ve Trabzonspor hakkında...

Galatasaray’da ise totalin dışında genel problemler var. Gel-gitleri olan bir takımdı. Sezona iyi başladılar. Skorlar da fena gitmiyordu. Ama teknik adamın üstündeki baskı arttı, teknik adam değiştirdiler. Yeni gelen teknik adamın kendi tarzına götürme arzusu sebebiyle istenen durumun arkasına düştüler. Galatasaray’ın gelecek sezon için bir hamle yapacağı aşikar.Trabzonspor da zirvenin ardında dolaşıyor. Daha güçlü şekilde gelmek isteyeceklerdir.

Senin için hazırladığımız haberler