Beşiktaş, "Sergen Yalçın'la yola devam" dedi

İsa Kethüda
28.11.2021 - 14:45 | Son Güncellenme: 28.11.2021 - 20:27

Son dakika haberleri... Beşiktaş'ta istifa etmesi beklenen Sergen Yalçın ile başkan Ahmet Nur Çebi'nin görüşmesinden birlikte yola devam kararı çıktı.

Beşiktaş, "Sergen Yalçın'la yola devam" dedi

Kartal YİĞİT-AJANSSPOR

Giresunspor'a farklı yenilen ve taraftarın tepkisini çeken Sergen Yalçın maç sonrası istifa sinyalleri verirken, gözler de Yalçın ile başkan Ahmet Nur Çebi'nin toplantısına çevrilmişti. İkili bugün bir araya geldi. 

Sergen Yalçın, Çebi'nin ofisine gitti

Çebi ile Yalçın tesislerde değil başkanın ofisinde bir araya geldi. Saat 17.00 sularında ofise giriş yapan Sergen Yalçın'ın öncesinde arkadaşları ve yardımcılarıyla bir araya gelip stratejilerini belirlediği öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Sosyal medya: Sergen Yalçın, kalsın
Habere Git

Çebi'den Sergen Yalçın'a destek

Morali bozuk olan Sergen Yalçın, düşüncelerini başkan Çebi ile paylaştı. Siyah-beyazlı kulübün iki kurmayı yaşananları ve yapılabilecekleri tartışarak, birlikte yola devam etmek üzere anlaşmaya vardı. 

Başarısızlığın nedenleri masaya yatırıldı

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, "Değerlendirme toplantısı yaptık. Başarısızlığın nedenleri nedir? Bunu tersine çevirmek için neler yapabiliriz? Hocamız neler yapacak? Bunları konuştuk. Hocamız, kendine ve takıma inancı olduğunu söyledi. Başkanımız da hocaya ve takıma inanıyor" dedi.

İlgini Çekebilir
Başkan Çebi kararını verdi... İşte Sergen Yalçın giderse yerine gelecek isim
Habere Git

'Sergen Yalçın inancını yitirmediği sürece arkasındayız'

"Teknik direktörümüz Sergen Yalçın inancını yitirmediği sürece kendisinin arkasındayız" diyen Kocadağ, "Sergen Yalçın'ın kadro dışı talebi olmadı. Konsantre olacak ve bizi girdaptan çıkaracak. Hoca da üzüntülü ama ona güveniyoruz. Buradan hep beraber el ele çıkacağız. Hocamıza inandığımızı söyledik" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler