Beşiktaş, Kayserispor Deplasmanında! İşte İlk 11'ler, Maç Kanalı Ve Saati

Ali Bozkurt
22.01.2023 - 08:37 | Son Güncellenme: 22.01.2023 - 15:01

Süper Lig 20. haftasında Kayserispor kendi sahasında Beşiktaş'ı konuk ediyor. Maç ne zaman, hangi kanalda, ve muhtemel ilk 11'ler dahil detaylar haberde.

Beşiktaş, Kayserispor Deplasmanında! İşte İlk 11'ler, Maç Kanalı Ve Saati

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'de oynadığı son 3 maçta 3 galibiyet alan Beşiktaş, 20. haftada Kayserispor deplasmanına konuk oluyor. Siyah-Beyazlılar, yeni golcüsü Vincent Aboubakar'ı da Kayseri'ye getirdi. Zorlu karşılaşma hangi kanalda ve muhtemel ilk 11'ler belli oldu mu? Detaylar...

Kayserispor- Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Beşiktaş , Spor Toto Süper Lig'in 20'nci haftasında deplasmanda Kayserispor'a konuk olacak. Saat 16.00'da RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda oynanacak mücadeleyi Mete Kalkavan yönetecek.

Beşiktaş'ta kimler eksik?

Beşiktaş'ta sakatlığı bulunan Ghezzal ile Josef de Souza kadroda yok. Son maçta sakatlık geçiren Cenk ile Gedson Fernandes'in durumları ise maç saatinde netlik kazanacak.

İlgini Çekebilir
Weghorst: “Beşiktaş'ta antrenmanlardan şikayetçiydim"
Habere Git

44. randevu

Beşiktaş ile Kayserispor, Süper Lig'de 43 karşılaşmada karşı karşıya geldiler. Bugün oynanacak maç ile 44. randevuya çıkmış olacaklar.  Geride kalan 43 maçın 25'ini Beşiktaş kazanırken, 10'undan Kayseri galip ayrıldı, 8 maç berabere bitti. Beşiktaş, ligde Kayseri ile oynadığı son 5 müsabakayı kazandı.

İşte ilk 11'ler

Kayserispor: Cenk, Onur, Kolovetsios, Hosseini, Carole, Kemen, Cardoso, Mensah, Campanharo, Mane, Gökhan    

Beşiktaş: Mert, Rosier, Tayyip, Saiss, Masuaku, Salih, Tayfur, Gedson, Redmond, Muleka, Cenk Tosun

Hedef 4'te 4

Süper Lig'de oynadığı son 3 karşılaşmadan galibiyet ile ayrılan Beşiktaş, Kayserispor deplasmanında seriyi devam ettirmek istiyor. Siyah-Beyazlı ekip lider Galatasaray'ın kazanmasından sonra farkın da açılmasını istemiyor. Kartal, Kayseri maçında alacağı galibiyet ile seriyi 4 maça yükseltecek.

İlgini Çekebilir
Aboubakar ayağının tozuyla maç kafilesinde!
Habere Git

Vincent Aboubakar, maç kadrosunda

Beşiktaş'a üçüncü defa transfer olan golcü oyuncu Vincent Aboubakar, dün KAP'a bildirildi. Yıldız oyuncu gece yarısı geldiği takımıyla gümdüz sağlık kontolünden geçip akşam ise takımla birlikte Kayseri'ye geldi. Teknik direktör Şenol Güneş'in görev vermesi halinde bugün oynanan Kayserispor maçında forma giymesi bekleniliyor.

Sarı kart sınırında kimler var?

Beşiktaş'ta Kayserispor maçında Redmond, Cenk, Masuaku, Gedson ve Saiss'in kart görmeleri halinde Alanyaspor maçında cezalı duruma düşecek.

Kayserispor-Beşiktaş maçının VAR Hakemi belli oldu

Süper Lig'in 20. haftasında oynanacak Kayserispor-Beşiktaş maçının VAR Hakemi Alper Ulusoy oldu.

Senin için hazırladığımız haberler