Beşiktaş, Kolombiyalı stoper Francisco Calvo'nun peşinde

Özgür Koç
13.12.2023 - 09:23 | Son Güncellenme: 13.12.2023 - 09:36

Genel Koordinatör Samet Aybaba önderliğinde yeni yapılanma çalışmaları devam eden Beşiktaş'ta transfer hedefindeki isim belli oldu. Detaylar haberimizde...

Beşiktaş, Kolombiyalı stoper Francisco Calvo'nun peşinde

Vincent Aboubakar, Valentine Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal ile Jean Onana'yı performans düşüklüğü ve takım içindeki uyumsuzlukları nedeniyle kadro dışı bırakan Beşiktaş'ta yeni kadro yapılanmasıyla ilgili çalışmalar devam ediyor.

Savunmaya tanıdık isim

Devre arasında yapacağı transferlerle kadrosunu güçlendirmek ve yeniden yarışmacı bir takım haline gelmek isteyen siyah beyazlılarda, savunmaya yapılacak takviye için tanıdık bir isim gündeme geldi.   

Konyaspor'dan Calvo listede

Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba'nın önderliğinde transfer çalışmalarını sürdüren siyah beyazlılar Konyaspor'un Kosta Rikalı stoperi Francisco Calvo'yu listesine aldı.

15 maçta forma giydi

Konyaspor'un geçtiğimiz sezonun başında LMS ekibi San Jose'den 495 bin euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattığı 1.84 boyundaki 31 yaşındaki sol ayaklı stoper, bu sezon yeşil beyazlı forma ile 15 karşılaşmada forma giydi.

11 Ocak'ta bonservisini alıyor

Sözleşmesi gereği 11 Ocak'ta bonservisini eline alacak olan tecrübeli stoper, Dünya Kupası'nda yer aldığı Kosta Rika Milli Takımı'nda 89 maça çıktı.  Calvo, savunma bölgesinde görev yapmasına karşın 11 gol kaydetti.

 

Senin için hazırladığımız haberler