Beşiktaş taraftarından Ajax maçına ilgi yok

24.11.2021 - 20:12 | Son Güncellenme: 24.11.2021 - 22:41

Şampiyonlar Ligi'nde Ajax ile karşılaşacak Beşiktaş'ta, Vodafone Park'taki mücadele öncesi yalnızca 8 bin bilet satıldı. İşte detaylar...

Beşiktaş taraftarından Ajax maçına ilgi yok

Kartal YİĞİT-AJANSSPOR

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 5. maçında Ajax'ı konuk ediyor. Temsilcimiz kendi evindeki karşılaşmada grubundaki ilk puanlarını almayı hedefleyecek.

Ancak Vodafone Park'taki mücadele öncesi diğer maçlara göre oldukça farklı bir tablo ortaya çıktı. Gruptaki Borussia Dortmund ve Sporting Lizbon karşılaşmalarında takımlarına büyük destek veren siyah-beyazlı taraftarlar bu mücadeleye rağbet etmedi.

Dolmabahçe sessiz kaldı

Şampiyonlar Ligi randevusuna 1 saat kala bile stadyumun önü oldukça boş ve sakindi. Beşiktaş-Ajax maçı için şu ana kadar 8 bin bilet satıldı. Takımlarının Devler Ligi'nde iddiasının kalmaması ve alınan kötü sonuçlar taraftarları bu karşılaşmayı izlemekten alıkoydu.

Taraftar kendini Giresun maçına sakladı

Buna karşılık Beşiktaş'ın Süper Lig'de oynayacağı GZT Giresunspr maçı biletlerine ise taraftarların şimdiden ilgi gösterdiği bildirildi. Ligde üst üste 3 maçtır kaybeden Kara Kartal, cumartesi günü Vodafone Park'ta alacağı galibiyetle yeniden çıkışa geçmeyi hedefleyecek.

Senin için hazırladığımız haberler