Beşiktaş taraftarlarından Ataman'a küfür!

14.03.2015 - 17:39 | Son Güncellenme: 14.03.2015 - 17:39

Beşiktaş İntegral Forex Başantrenörü Henrik Dettmann, Galatasaray Liv Hospital ile yaptıkları derbi mücadelesinde ilk kez Beşiktaş İntegral Arena'da takımının başında taraftarın önüne çıktı.

Ahmet Kandemir'in ayrılmasının ardından takımın başına getirilen Finlandiyalı çalıştırıcı, görevi başladıktan sonra TOFAŞ ile yaptıkları maçı tribünden takip etmiş, deplasmandaki Pınar Karşıyaka mücadelesinde ise takımının başında yer almıştı. 

Cezası nedeniyle ligde geçen hafta Fenerbahçe Ülker ile yaptıkları maçı tribünden takip eden başantrenör Ergin Ataman, Beşiktaş derbisinde takımının başına geçti.

Karşılaşmayı iki takımın bazı yöneticileri de tribünde takip etti. 

Ataman'a küfürlü tezahüratlar
Beşiktaşlı taraftarlar, Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman'a tepki gösterip, küfürlü tezahüratlar yaptı.  Siyah-beyazlılar, takımı ısınırken ve henüz Ataman dışarı çıkmadığı sırada "Ergin, papucu yarım, çık dışarıya oynayalım" şeklinde tempo tuttu. Maçın başlamasına 11 dakika kala takımının bencine gelen Ataman'ı yuhalayan siyah-beyazlılar, küfürlü tezahüratta bulundu.  

Taraftarlar maç öncesi Galatasaray'a yönelik küfürlü tezahüratlar da yaptı.  Karşılaşma öncesinde tribünlerdeki kötü ve çirkin tezahüratın sona erdirilmesi için anons yapıldı. 

Sevinç Ongun için anma
Beşiktaş tribünlerinin vefat eden taraftarı Sevinç Ongun için karşılaşma öncesi saygı duruşu yapıldı.  Saygı duruşu öncesi iki taraftar sahada "Seni unutmayacağız Sevinç abla" yazılı pankart taşıdı. Tribünlerdeki taraftarlar ayağa kalkarak çalınan trompet eşliğinde vefat eden taraftara için saygı duruşunda bulundu. 

Beşiktaş'ın altyapısında da forma giyen, vefat eden genç kaleci Servet Dündar'ın fotoğrafının ve "Kalbimizdesin" yazısının yer aldığı tişörtlerle sahaya çıkan Beşiktaşlı basketbolcular, Sevinç Ongun'un tribünde oturduğu yere de çiçek bıraktı. Tribünün bu bölümüne doğru gelen oyuncular adına Muratcan Güler çiçeği bıraktı. 

Senin için hazırladığımız haberler