Beşiktaş teklifi sundu: "Seç beğen al"

11.06.2017 - 08:37 | Son Güncellenme: 11.06.2017 - 08:37

Başarılı futbolcuyu takas formülüyle almayı planlayan yönetim, bu doğrultuda Kayserispor’a; Franco, Milosevic, Aras, Veli ve Mustafa’dan oluşan 5 kişilik bir oyuncu listesi gönderdi. Kartal, Kayseri’nin cevabını beklemeye geçti.

 

Spor Toto Süper Lig’de geçen sezon Kayserispor formasıyla çıktığı 32 lig maçında 11 gol ve 11 asistlik performans sergileyerek Kara Kartal’ın radarına giren Deniz Türüç için Beşiktaş’ın ısrarı devam ediyor.

24 yaşındaki futbolcu konusunda ilk olarak kulübüyle el sıkışmak isteyen yönetim, bu doğrultuda en son Sarı- Kırmızılılar’a takas önerisinde bulundu.

Pedro Franco, Alexander Milosevic, Veli Kavlak, Aras Özbiliz ve Mustafa Pektemek’ten oluşan bir listeyi Kayseri’ye gönderen yönetimin, “Deniz için bu isimlerden kimleri istersiniz?” önerisini sunduğu belirtildi.

Sumudica karar verecek Sarı-Kırmızılılar’ın ise Beşiktaş’tan gelen bu teklifi değerlendirmek için süre istediği bildirildi.

İlk etapta Deniz için takas önerisine sıcak bakmayan İç Anadolu ekibinin, gelecek hafta içerisinde sunulan isimleri yeni hocası Marius Sumudica’yla görüşüp sonrasında kararını ileteceği öğrenildi. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler