Beşiktaş, Trabzonspor ile anılan Hırvat futbolcuyla görüşüyor

07.06.2021 - 23:10 | Son Güncellenme: 08.06.2021 - 01:25

Transfer haberleri... Beşiktaş, ara transfer döneminde adı Trabzonspor ile anılan Hajduk Split'li Marko Livaja ile dirsek temasında. İşte detaylar...

Beşiktaş, Trabzonspor ile anılan Hırvat futbolcuyla görüşüyor

AJANSSPOR - HABER

 

Gelecek sezon 3 kulvarda birden mücadele edecek Beşiktaş'ta transfer çalışmaları sürüyor. Siyah beyazlı ekip, Hırvatistan'ın Hajduk Split takımında forma giyen Marko Livaja'yı gündemine aldı. Larin, Aboubakar'ın belirsizliği ve Cenk Tosun'un sakatlığından ötürü Livaja hamlesine hazırlanılıyor. 

İki mevkide de kullanılabiliyor

27 yaşındaki Marko Livaja, sol kanat ve forvette performans gösterebiliyor. Oyuncunun çift yönlü olması dışında, yaşına rağmen birçok ekipte forma giymesi de bir diğer faktör. Inter, Atalanta, Rubin Kazan ve AEK Atina gibi ekiplerde oynayan Livaja, büyük takım baskısını bilen bir oyuncu. 

Split'te şov yaptı

Son olarak 6 aylığına ülkesinin takımı Hajduk Split'le anlaşan Livaja, burada 15 maça çıkarken 6 gol, 7 asistlik performansla oynadı. Beşiktaş Kongre Üyesi Murat Özen, Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları'nın Livaja ile görüştüğünü, oyuncuya 1,2 - 1,3 milyon Euro teklif yapıldığını iddia etti. Özen, "Sergen Yalçın'ın imza atması durumunda görüşmelerin hızlanacağını" ileri sürdü. 

2010 yılında Inter'in Hajduk Split'ten 185 bin Euro'ya transfer ettiği Livaja, 11 yıl içerisinde 14 milyon 40 bin Euro'luk transfer yaptı. 

Trabzonspor'la anılıyordu

Marko Livaja, ara transfer döneminde sıklıkla Trabzonspor'la anılıyordu. Todo Fichajes adlı haber sitesi, Livaja ile Trabzonspor arasında anlaşma sağlandığını, transferin birkaç gün içerisinde açıklanacağını duyurmuştu. Ancak, sonraki günlerde oyuncu ülkesine geri dönüp Hajduk Split'le 6 aylığına anlaştı. 

Senin için hazırladığımız haberler