Beşiktaş tribünleri dolacak! O uygulamada son durum...

08.06.2020 - 08:36 | Son Güncellenme: 08.06.2020 - 08:40

Koronavirüs salgını sebebiyle lige verilen ara 12 Haziran'da bitecek ve maçlar seyircisiz oynanacak. Beşiktaş, fotoğraflı maket taraftar satışına devam ediyor. Şu ana kadar ne kadar satış yapıldı?

Beşiktaş tribünleri dolacak! O uygulamada son durum...

Beşiktaş yönetimi, fotoğraflı maket taraftar etkinliğine gösterilen ilgiyi artırmayı planlıyor. Şu ana kadar kaç satış yapıldı? Beşiktaş'ın hedefi ne? Fenerbahçe taraftarlarına da satış yapılıyor mu? Detaylar ve son gelişmeler haberde...

Futbolseverler Almanya'da ilk kez gördü

Futbolseverlerin ilk olarak Almanya Ligi'nde gördüğü fotoğraflı maket taraftar etkinliği, ligimizde de uygulanacak.

Hem sinerji hem ekonomi

“Ruhumuz Yeter” kampanyasıyla hem kulübe maddi kaynak sağlamak hem de siyah-beyazlı camia içerisinde yeni bir sinerji yaratmak isteyen Beşiktaş Yönetimi, fotoğraflı maket taraftar etkinliğine gösterilen ilgiyi daha da arttırmayı hedefliyor.

Beşiktaş'ta maket taraftar uygulaması 5 bin rakamını geçti

Skorer'de yer alan habere göre; şu ana kadar 5 binin üzerinde satış gerçekleştiren siyah-beyazlı kulüp, Vodafone Park’ta cumartesi akşamı Antalyaspor’la oynanacak Süper Lig’in 27. hafta maçına kadar bu rakamı 10 bin seviyesine çıkarmaya çalışacak.

Aile veya gruplar halinde başvurular var

Kampanyayı dört maçlık paket üzerinden yürüten Beşiktaş Yönetimi, Antalyaspor maçı sonrasında da kalan karşılaşmalara göre bir fiyat güncellemesi yaparak etkinliği devam ettirmeyi planlıyor. Aile olarak veya gruplar halinde kulübe çok sayıda başvuru olduğu öğrenildi. Siyah-beyazlılar, Fenerbahçe ile 33. hafta oynanacak derbi için ezeli rakibinin taraftarına da misafir tribün satışı yapmak için harekete geçmişti. 

Vodafone Park heyecana hazır

Kartal’ın iç saha maçlarını oynadığı Vodafone Park, 12 Haziran Cuma günü yeniden başlayacak Süper Lig maçlarını bekliyor. Siyah-beyazlı kulübün Asbaşkanı Fatih Hakan Avşar, “Çok ciddi önlemlerimiz var. Bütün stadımızı, sporcularımızın olduğu tüm kompleksleri dezenfekte ettik” dedi.

"Yarım kalmış heyecanımız var"

Pandemi sürecinde tüm kurallara uyduklarının altını çizen Avşar, “En iyisini yapmaya çalıştık. Artık maçları bekliyoruz. Yarım kalmış heyecanımız var. İnşallah 12 Haziran’da futbola kavuşuyoruz. Şimdiden hayırlı olmasını dilerim” diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler