Nihat Kahveci'den Beşiktaş ve Fenerbahçe eleştirisi

İsmail Keles
10.11.2023 - 01:22 | Son Güncellenme: 10.11.2023 - 01:28

Eski futbolcu ve futbol yorumcusu Nihat Kahveci, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin Avrupa Konferans Ligi'ndeki Bodo Glimpt ve Ludogorets maçlarını değerlendirdi, "Bizden 180 dakika çaldınız" dedi.

Nihat Kahveci'den Beşiktaş ve Fenerbahçe eleştirisi

AJANSSPOR - HABER

Nihat Kahveci, temsilcilerimizin Avrupa Konferans Ligi'ndeki Bodo Glimt ve Ludogorets yenilgilerini değerlendirdi. Nihat Kahveci ilk olarak, "Beşiktaş teknik heyeti ve futbolcuları, Fenerbahçe teknik heyeti ve oyuncuları bugün bizden 180 dakika çaldınız" yorumunu yaptı. 

Takımlarımızın oyunun belli bölümlerinde üstün oynadıklarını kaydeden Nihat Kahveci, "Ama Fenerbahçeli futbolcular kaptan Dzeko önderliğinde Tadic kaptan, İrfan Can kaptanı. Yanlarına bir çiçek çikolata alın Fred'in evine gidin. Oradan Becao'nun evine gidin. Djiku'ya gidin. O bölge önemli. Ferdi bugün Fenerbahçe'de iyi diyeceğim oyunculardan biri olmasına rağmen, herkes etkilendi. Eski performansları yoktu. Özellikle ilk yarıda bu pozisyonu nasıl kaçırdınız diyeceğim pozisyonları yok" diye konuştu. 

Fenerbahçe'nin Ludogorets karşısında kötü oynadığını söyleyen Kahveci şöyle devam etti, "Crespo aldı İsmail'e verdi. İsmail aldı Crespo'ya verdi. İsmail'in alıp Samuel'e verdi. Zajc sahada var mı yok mu? Batshuayi topa dokunmak için orta sahaya geldi. Samuel gidiyor ki onun gitmesinde sorun yok. Pas hataları ve orta hatalarına döndü. Fenerbahçe nasıl kazanacak? 

İlgini Çekebilir
Fener'in Avrupa serisi de bitti
Habere Git

İsmail Hoca Livakovic'le başladı. O topun şiddeti kaç kilometreydi. Şut ama sert ve isabetli. Bana enteresan gelen Livakovic hiç reaksiyon göstermedi. Orası bende biraz tereddüt oluşturdu. İsmail Fred'i özlüyor. Fenerbahçe'nin orta sahası var mıydı yokmuydu belli değil. Zajc oynadı mı? 

Fenerbahçe bu oyunla Adana Demirspor maçında puan kaybı yaşar mı? Trabzonspor maçına kadar bir Fenerbahçe izledik ki; Konferans Ligi'nde 8-9 isimle rotasyon yaptı. Trabzon maçında ve bu maçta o çevikliği göremedik. 

"Adana Demirspor maçında bu oyun yetmez"

Fenerbahçe'den gol beklentsi yüzde 1. Bu bir şaka! Bu takım bir tane gol atamadı bugün. Rakip kim olursa olsun Fenerbahçe'nin bir oyun gücü vardı, son iki maçtır onu göremiyoruz. Adana Demirspor deplasmanında bu oyun gücü yetmez.

Senin için hazırladığımız haberler