Beşiktaş Ve Galatasaray İsviçre Çakısını Transfer Etmek İstiyor

Burak Alaca
16.06.2023 - 18:35 | Son Güncellenme: 16.06.2023 - 18:58

Beşiktaş ve Galatasaray, Serie A'da Cremonese forması giyen İsviçreli orta saha oyuncusu Charles Pickel'i transfer etmek için harekete geçti.

Beşiktaş Ve Galatasaray İsviçre Çakısını Transfer Etmek İstiyor

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig'i şampiyonlukla tamamlayan Galatasaray ve ikinci sırayı son hafta elinden kaçıran Beşiktaş, gelecek sezon için transfer çalışmalarına başladı. İki İstanbul devinin rotası transferde Serie A'da kesişti.

CimBom ve Kartal'ın Pickel derbisi

İsviçreli yayın organız 4-4-2Ch'nin haberine göre İstanbul devleri Beşiktaş ve Galatasaray, İtalya Serie A'da Cremonese forması giyen Charles Pickel'ın transferi için yarış halinde.

Ayrılmak istiyor

Aynı haberde oyuncunun bu sezon Serie A'yı 19. tamamlayıp küme düşen Cremonese'den ayrılmak istediği belirtildi. Piyasa değeri 3.8 milyon Euro olan 26 yaşındaki oyuncu bu yaz İtalyan ekibinden ayrılacak.

İlgini Çekebilir
Burak Yılmaz, Beşiktaş'a dönüyor!
Habere Git

Bu sezon Serie A'da 33 maça çıktı

İsviçreli 1.87'lik orta saha oyuncusu bu sezon Cremonese formasıyla İtalya Serie A'da 33 maçta forma giyerken 1 gol kaydetti. İtalya Kupası'nda 5 maça çıkan yıldız 1 gol, 1 asist yaptı.

Beşiktaş ve Galatasaray istiyor ama sözleşmesi var

Beşiktaş ve Galatasaray'ın ilgilendiği oyuncunun Cremonese ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'ya kadar devam ediyor. Yıldız oyuncu Serie A ekibinine geçtiğimiz sezon Portekiz ekini Famalicao'dan transfer olmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler