Antalyaspor, Fernando Lucas Martins İle Anlaşmaya Vardı | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
10.01.2022 - 12:06 | Son Güncellenme: 10.01.2022 - 12:56

Antalyaspor, Beşiktaş ve Galatasaray'ın gündemine gelen Brezilyalı orta saha oyuncusu Fernando Lucas Martins ile anlaşmaya vardı. İşte haber ile ilgili detaylar.

Antalyaspor, Fernando Lucas Martins İle Anlaşmaya Vardı | Transfer Haberleri

Koray GEÇGEL - AJANSSPOR

Transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Antalyaspor, ilk imzasını atmaya hazırlanıyor. Yoğun bir transfer çalışmasına giren Kırmızı-Beyazlılar, son olarak Çin takımlarından BJ Guoan forması giyen Fernando Martins ile prensip anlaşmasına vardı. Pek çok takım ile görüşme yapan ve bonservisi elinde olan 29 yaşındaki futbolcunun tercihinin Antalyaspor'dan yana olacağı öğrenildi.

Beşiktaş ve Galatasaray'ın gündemine geldi

Başarılı orta saha oyuncusu, sezon başında Beşiktaş, sonrasında da Galatasaray ile gündeme geldi. Her iki ekibin de transfer görüşmesinde bulunduğu Brezilyalı futbolcu ile anlaşma sağlanamadı.

1 yıldır oynamıyor

Geçtiğimiz ağustos ayında BJ Guoan'dan ayrılan Brezilyalı futbolcu, yaklaşık 1 yıldır forma giymiyor. Son maçına 10 Aralık 2020 tarihinde Ulsan Hyundai ile oynanan AFC Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçında çıkan Fernando, o karşılaşmada 63 dakika sahada kalmıştı.

8 kez A Milli oldu

29 yaşındaki Fernando Lucas Martin, 8 kez Brezilya Milli Takım formasını giydi. Piyasa değeri ise yaklaşık 3.5 milyon Euro civarında olan sambacı, Çin ekibinde 26 resmi maçta görev yaparken, 4 gol attı, 1 de asist yaptı.

Transfere Aatif Chahechouhe engeli

Antalyaspor'da imzaların atılmasına engel bir durum da söz konusu. Önceki sezon kırmızı beyazlı formayı giyen Aatif Chahechouhe'ya 1.2 milyon Euro borcu bulunan Akdeniz ekibi, ödemeleri yapmasının ardından transfere resmiyet kazandırabilecek.

İlgini Çekebilir
Hem golüyle hem centilmenliğiyle gönülleri fethetti
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler