Eski Futbolcu Ersen Martin Kalp Krizi Geçirdi

Salim Manav
06.05.2022 - 14:00 | Son Güncellenme: 06.05.2022 - 17:43

Beşiktaş ve Trabzonspor'un eski futbolcusu Ersen Martin, kalp krizi geçirdi. Aort damarında yırtık tespit edilen Martin'in hayati tehlikesi bulunuyor. Detaylar haberimizde...

Eski Futbolcu Ersen Martin Kalp Krizi Geçirdi

AJANSSPOR HABER

Eski futbolcu Ersen Martin kalp krizi geçirdi ve ayrıca aort damarında yırtık tespit edildi. Şu anda Siyami Ersek Kalp Hastanesinde acil ameliyata alındı. Hayati tehlikesi bulunuyor.

Beşiktaş ve Trabzonspor'da oynadı

Futbola Almanya'da Nurnberg altyapısında başlayarak Beşiktaş'a transfer olan Ersen Martin, siyah beyazlı ekipte as kadroya girmekte zorlandı ve Beşiktaş'tan ayrıldı. 2000-01 sezonunda Siirtspor forması giydi. Futbolculuk kariyerinin en parlak dönemlerini yaşadığı ve Süper Lig gol kralı olduğu Denizlispor'a transfer oldu. 2002-2003 sezonunda Denizlispor'la UEFA Kupası'nda mücadele etti ve başarılı bir performans ortaya koydu. 

1 yıllık İspanya macerası

Ersen Martin; 2006-2007 sezonu öncesinde Trabzonspor'a transfer oldu. Martin, Trabzon'dan ayrıldıktan sonra İspanya'nın yolunu tuttu ve Recreativo Huelva'da 1 yıl forma giydi.

4 kez A Milli oldu

4 kez A Milli formayı giyen 42 yaşındaki Ersen Martin'in kariyerindeki takımlar şu şekilde:

Nurnberg, Beşiktaş, Siirtspor, Göztepe, Denizlispor, Ankaraspor, Trabzonspor, Recreativo Huelva, Sivasspor, Manispor, Kasımpaşa, Gençlerbirliği ve Eyüspor.

Futbolculuk kariyerinde 371 maça çıkan Ersen Martin; 101 gol ile 27 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler