Beşiktaş, Wolverhampton’ın orta saha oyuncusu Romain Saiss ile görüşüyor.

19.08.2019 - 03:30 | Son Güncellenme: 19.08.2019 - 03:30

 Beyaz TV muhaberi Sercan Dikme az önce Beşiktaşın, Wolves takımında oynayan Saiss ile ilgilendiklerini söyledi. Habere göre Beşiktaş yönetimi Saiss ile görüşmeyi ilerletmiş durumda. Geçtiğimiz hafta'nın maçında 100. kez Wolves forması giyen Saiss bir kaç bölgede oynaması ile dikkat çekiyor. Sercan Dikmen'nin haberi şu şekilde ''Beşiktaş, Wolverhampton’ın orta saha oyuncusu Romain Saiss ve kulubüyle prensip anlaşmasına vardı. Beşiktaş Futbol Direktörü Ali Naibi, 2 gündür İngiltere’de görüşmeleri gerçekleştiriyor.''

 29 yaşında olan Saiss önlibero bölgesinde görev yapıyor.  Kullandığı ayak ise sağ. Fransız futbolcu diğer mevki olarak stoperde de forma giymesi ile dikkat çekiyor. Güncel piyasa değeri ise;  5 milyon Euro.

Kiralam teklifi

Kiralama bedeli olarak 500 bin euro, satın alma opsiyonunun da 2.5 milyon euro olarak düşünüldüğü ifade edildi. Oyuncuya da yıllık 1.5 milyon euro artı bonus teklifi yapılacak. Wolverhampton’da 100 maçta oynayan ve 6 gol, 2 asistlik performans ortaya koyan Saiss, bu sezon ise Avrupa Ligi Elemeleri’nde 4, Premier Lig’de 1 maça çıktı, 217 dakika sahada kaldı. 30 kez de Fas Milli Takımı’nda görev yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler