Beşiktaş, Wout Weghorst iddialarını yalanladı

İsa Kethüda
14.12.2023 - 15:12 | Son Güncellenme: 14.12.2023 - 15:18

Son dakika haberleri. Süper Lig takımlarından Beşiktaş, Hollandalı golcü Wout Weghorst ilei ilgili çıkan transfer iddialarını yalanladı. İşte detaylar.

Beşiktaş, Wout Weghorst iddialarını yalanladı

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, basında yer alan ve başkan Hasan Arat'ın veto ettiği Wout Weghorst iddiaları ile ilgili bir açıklama yaptı.

Veto ettiği şeklinde yer alan haberler gerçeği yansıtmıyor

Siyah-Beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Basında ve sosyal medyada, Başkanımız Hasan Arat'ın transferler konusunda bazı isimlere onay verip bazı isimleri veto ettiği şeklinde yer alan haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

Kadro yapılanması Samet Aybaba tarafından yürütülüyor

Yeni kadro yapılanmasıyla ilgili çalışmalar Futbol Takımları Genel Koordinatörümüz Sayın Samet Aybaba tarafından yürütülmektedir" ifadelerine yer verildi.

İlgini Çekebilir
Rus devi Aboubakar'ın peşinde
Habere Git

Beşiktaş performansı

Şu anda Bundesliga ekibi Hoffenheim'da forma giyen Hollandalı forvet, 2022-23 sezonunda Beşiktaş formasını giymişti. Yıldız oyuncu söz konusu çıktığı 18 karşılaşmada 9 gol ve 4 asistlik performans sergilemiş ardından da Manchester United'a transfer olmuştu.

Beşiktaş, 12.01.2023 tarihinde sözleşmesini feshettiği ve Wout François Maria Weghorst transferinden 2.825.000 Euro bonservis ücreti kazanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler