Beşiktaş Yardımcı Antrenörü Hari Vukas'tan Bodo/Glimt maçı yorumu

25.10.2023 - 21:19 | Son Güncellenme: 25.10.2023 - 23:18

UEFA Konferans Ligi'nde Bodo/Glimt deplasmanına giden Beşiktaş'ta yardımcı antrenör Hari Vukas basın toplantısı düzenledi. Vukas, Galatasaray yenilgisini de değerlendirdi.

Beşiktaş Yardımcı Antrenörü Hari Vukas'tan Bodo/Glimt maçı yorumu

AJANSSPOR HABER

UEFA Konferans Ligi D Grubu'nda mücadele eden Beşiktaş, Bodo/Glimt ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Siyah-Beyazlılar'ın yardımcı antrenörü Hari Vukas zorlu mücadele öncesi basın toplantısı düzenledi.

"Yarın zor bir maç olacak"

Beşiktaş Yardımcı Antrenörü Hari Vukas, "Yarın zor bir maç olacak. Bodo gibi kendi sahasında iyi oynayan, çok güçlü ve sert bir takıma karşı, disiplinli bir takıma karşı geçiş oyununuiyi oynayan bir takıma karşı zor bir maç oynayacağız" diye konuştu.

"Kazanmaktan başka çaremiz yok"

Sözlerine devam eden Vukas, "Ama gruplarda biliyorsunuz 1 puanımız var ve biz 1 puanı yükseltmek istiyoruz. Grupları geçmek istiyoruz, geçmek için de yarın kazanmaktan başka çaremiz yok. Yarın çok zor maç olacak ama kazanmak için her şeyi yapacağız" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Ghezzal: "İyi durumda değiliz"
Habere Git

Takım üzerindeki baskıdan söz eden Vukas, "Futbolda baskı her zaman olur. En üst seviyede ve en alt seviyede baskı her zaman var. Biz hazırız. Evet farkındayız son haftalarda istediğimiz sonuçları alamayan bir Beşiktaş var ama adım adım, maç maç duruma yaklaşıp her maça kazanmak mottosuyla çıkıp bunu düzeltmek zorundayız. Bugün de bunun için buradayız. Yarın da galibiyet alıp Konferans Ligi'ndeki durumumuzu düzelteceğiz. Ligde de ilerleyen haftalara bakacağız" dedi.

"Antrenman yapamamızın tek sebebi fikstürün yoğunluğu"

Norveç'te antrenman yapmamalarının nedenini açıklayan Beşiktaş Yardımcı Antrenörü, "Bunun aslında tek sebebi fikstürün yoğunluğu. Bildiğiniz üzere hem ligde hem de Avrupa'da mücadele ediyoruz. Çok sıkışık bir fikstür var. Neredeyse üç günde bir maç yapıyoruz. Bu sıkışıklığın içinde de en doğru durumun böyle olacağını düşündük. Çok fazla maç olduğu için böyle bir karar aldık. Bu kararı alırken bu karşılaşmanın ne kadar zor olduğunun da farkındayız. Çok saygı duyduğumuz bir rakip var karşımızda" açıklamasını yaptı.

"Derbide iyi bir izlenim verdiğimizi düşünüyorum"

Beşiktaş, Süper Lig'in 9'uncu haftasında ezeli rakibi Galatasaray'a 2-1 kaybetmişti. Bu mağlubiyetin takımı nasıl etkilediği hakkında yorum yapan Vukas, "Kaybetmek hiçbir zaman iyi bir şey değil. Tabii ki maçı kaybetmemiz olmamız kötü. Ama ben Galatasaray maçında yeni şeyler gösterdiğimizi düşünüyorum. 10 kişi oynadık yaklaşık 70-75 dakika. Galatasaray gibi bir takıma karşı 10 kişiyle mücadele etmek asla kolay değil ama bu maçta çok iyi şeyler gösterdiğimizi düşünüyorum. İyi bir izlenim verdiğimizi düşünüyorum. Daha iyiye gideceğiz" dedi.

İlgini Çekebilir
Burak Yılmaz'dan kesik! Bodo-Glimt maçında yoklar
Habere Git

"Burak Hoca yeni ekip kurmak istiyordu, bizi aradı"

Son olarak Siyah-Beyazlılar'a transfer sürecini anlatan Beşiktaş Yardımcı Antrenörü Hari Vukas, "Burak hoca bildiğiniz gibi yeni bir hoca ve yeni bir ekip kurmak istiyordu. Bizi aradı, biz de seve seve onun teklifini kabul ettik ve şu an onunla beraberiz" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler