Transfer haberleri | Beşiktaş, Miralem Pjanic'i KAP'a bildirdi

02.09.2021 - 21:17 | Son Güncellenme: 03.09.2021 - 00:00

Transfer haberleri... TFF Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, Barcelona forması giyen Miralem Pjanic ile görüşmelere başladığını açıkladı. İşte detaylar...

Transfer haberleri | Beşiktaş, Miralem Pjanic'i KAP'a bildirdi

AJANSSPOR-HABER

Son olarak Alex Teixeira ve Michy Batshuayi'yi kadrosuna katan Beşiktaş, Barcelona forması giyen Miralem Pjanic ile görüşmelere başladığını Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

KAP'tan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Profesyonel Futbolcu Miralem Pjanic'in transferi konusunda kendisi ve kulübü FC Barcelona ile görüşmelere başlanmıştır.

Uçak kalktı, Pjanic geliyor

Anlaşmanın ardından Bosnalı yıldız da, sosyal medya hesabından uçakta yer alan bir fotoğrafını paylaştı. 31 yaşındaki oyuncunun saat 22.30-23.00 arası gibi İstanbul'da olması bekleniyor. 

Öte yandan Katalan devi ile 30 maça çıkan Pjanic skor üretemedi. Başarılı oyuncu daha önce Metz, Lyon, Juventus ve Roma formaları da giymişti. 

Emre Kocadağ'dan paylaşım

Pjanic'in yola çıkmasının ardından Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ da sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Kocadağ, "Bırakmam" ifadelerini kullandı.

Opta verilerine göre; Serie A'ya transfer olduğu 2011/12'den bu yana Avrupa'nın beş büyük liginde Lionel Messi'nin (36) ardından en fazla frikik golü atan oyuncu Miralem Pjanic (16).

İlgini Çekebilir
Bosnalı yıldız Beşiktaş için geliyor!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler