Beşiktaş, Stephan El Shaarawy İçin Teklifini Yükseltti | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
26.02.2023 - 11:29 | Son Güncellenme: 26.02.2023 - 11:37

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Beşiktaş, İtalya Ligi'nde Roma forması giyen Stephan El Shaarawy için yaptığı teklifi yükseltti. Detaylar.

Beşiktaş, Stephan El Shaarawy İçin Teklifini Yükseltti | Transfer Haberleri

Suudi Arabistan Pro Ligi ekiplerinden Al Nassr'dan ayrılan Vincent Aboubakar, Konyaspor'dan Amir Hadziahmetovic, Sampdoria'dan Omar Colley ve Gaziantep FK'dan Rumen yıldız Alexandru Maxim'i kadrosuna katan Beşiktaş, transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Beşiktaş, El Shaarawy için Roma’ya yaptığı teklifi güncelledi

Fanatik'te yer alan habere göre; Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş, Mısır asıllı İtalyan hücumcu Stephan El Shaarawy için Roma’ya yaptığı teklifi güncelledi. Yönetim, operasyonu sezon sonuna bırakmadan şimdi tamamlamak için Çizme ekibine önerisine sunarken gelecek cevabı beklemeye başladı.

Ara transfer hareketli geçiyor

Beşiktaş'ta ara transfer dönemi oldukça hareketli geçiyor. Kara Kartal'da, Weghorst'un ayrılığı sonrası Ronaldo'nun transferiyle Al Nassr'a veda eden ve sözleşmesini fesheden eski golcüsü Vincent Aboubakar'ı kadrosuna katmıştı. Siyah-Beyazlı ekip, özellikle Galatasaray'ın da çok istediği Amir Hadziahmetovic'i ezeli rakibinin elinden kapmıştı. 

İlgini Çekebilir
ÖZEL | Sözleşmesi sezon sonunda bitecek! İtalya'dan sürpriz teklif
Habere Git

Bu transfer için Konyaspor'la 3.2 milyon Euro'ya el sıkışılmıştı. Kartal, Kayserispor'dan olaylı bir şekilde Onur Bulut'u da renklerine bağlayınca Sarı-Kırmızılılılar'la davalık oldu. Beşiktaş, Sampdoria'dan 2.3 milyon Euro karşılığında Omar Colley'e de imza attırdı. Kara Kartal, Rumen yıldız Alexandru Maxim'i sezon sonuna kadar kiraladı.

Bedelsiz ayrılığa ikna olmadılar 

Teknik direktör Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda takımın hücum hattının soluna yeni bir isim almak için girişimlerde bulunan Kara Kartal, son olarak İtalya Serie A ekibi Roma forması giyen Stephan El Shaarawy’yi hedefleri arasına eklemişti. 

Mısır asıllı İtalyan kanat oyuncusu için ilk etapta Çizme ekibini devre arasında bedelsiz ayrılığa ikna edemeyen yönetim, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan futbolcu için Roma’ya 1.8 milyon Euro bonservis önermişti.

İlgini Çekebilir
ÖZEL | Ümit Milli Takım için sürpriz isim masada
Habere Git

Beşiktaş'ın yeni teklifi 

Serie A temsilcisinin bu teklife olumsuz geri dönüş yapması sonrasında idareciler, önerisini 2 milyon Euro’ya yükseltti.

Bu sezonki performansı

Öte yandan, kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2023'te sona 30 yaşındaki sol kanat oyuncusu, bu sezon forma giydiği 25 maçta 3 gol ve 1 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler