Beşiktaş, 'yıldız yağmuru' için bastırıyor

Eren Tuncay
27.07.2021 - 13:58 | Son Güncellenme: 27.07.2021 - 14:02

Transfer haberleri... Rosier ve Ghezzal dışında takviye çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta hedef Diego Godin, Diego Costa, Alex Teixeira ve Gedson Fernandes.

Beşiktaş, 'yıldız yağmuru' için bastırıyor

AJANSSPOR - HABER

İç ve dış transferde bugüne kadar 7 isimle imza atan Beşiktaş'ta taraftar sansasyonel isimlerin de gelmesini bekliyor. Siyah beyazlı yönetim bir yandan prensipte anlaştığı Valentine Rosier ve Rachid Ghezzal'ın kulüpleriyle anlaşmaya çalışırken, diğer yandan da yeni isimleri bitirmek için yoğun şekilde çalışıyor.

Teixeira sosyalden göz kırpıyor

Beşiktaş'ın transfer listesinde Diego Godin, Diego Costa, Gedson Fernandes ve Alex Teixeira gibi yıldızlar bulunuyor. Brezilyalı yıldız Teixeira için Al Hilal'in devreden çıkması siyah beyazlıları yeniden masaya getirdi. Oyuncunun Beşiktaş'a gelme ihtimali güçlendi. Oyuncu cephesinden sosyal medya üzerinden siyah beyazlılara gösterilen ilgi de taraftarları yeniden umutlandırmaya başladı.

İki Diego birden gelecek mi?

Diego Godin en fazla mesafe alınan oyuncu. Taraflar arasında ufak pürüzler kaldı. Beşiktaş, oyuncuyu kadroda düşünmeyen Cagliari'den bonservis konusunda makul bir seviyeye inmesini bekliyor. İtalyanlar 3 milyon Euro civarında bir bonservis istiyor.

Taraftarı en çok heyecanlandıran isim olan Diego Costa ile pazarlık da sürüyor.  Yıldız oyuncunun 3.5 milyon Euro'luk talebini maksimum 2.5 milyon Euro'ya indirmesi halinde imzalar atılacak. Bu hatfa bu transferin de netleşmesi bekleniyor.

Gedson Fernandes ısrarı sürüyor

Beşiktaş, Galatasaray'ın geçen sezon devre arasında kiralık olarak oynattığı Gedson Fernandes'e ilgisi de devam ediyor. Siyah beyazlıların bu transferi satın alma opsiyonuyla kiralama yoluyla çözmek istiyor. Edinilen bilgilere göre siyah beyazlıların transfer komitesi olumlu yönde mesafe katetti.

Bugüne kadar 7 imza atıldı

Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak için tüm koşulları zorlayan Beşiktaş yönetimi, yoğun çalışmalarını neticilendirebilirse peş peşe yıldız transferlerin KAP bildirimi kısa süre içinde gelebilir. Beşiktaş daha önce iç transferde Atiba Hutchinson, Necip Uysal, Gökhan Töre ve Utku Yuvakuran ile sözleşme yenilerken, dış transferdeyse Salih Uçan, Kenan Karaman ve Mehmet Topal'ı renklerine bağladı.

Senin için hazırladığımız haberler