Beşiktaş yöneticisinden Vidal açıklaması! Transfer teklifi...

18.06.2021 - 23:06 | Son Güncellenme: 19.06.2021 - 00:20

Transfer haberleri… Bir süredir adı Beşiktaş ile anılan Arturo Vidal hakkında konuşan Erdal Torunoğlulları merak edilen soruyu yanıtladı. İşte detaylar…

Beşiktaş yöneticisinden Vidal açıklaması! Transfer teklifi...

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş’ın dünyaca ünlü orta saha oyuncusu Arturo Vidal ile ilgilendiği iddiaları Şili basınına da konu oldu. Inter’de forma giyen yıldızın kendi ülkesinde olası transferi ile ilgili dikkat çeken bir haber yapıldı. 

Inter Vidal'i göndermek istiyor

Latercera.com'da yer alan haberde öncelikle Inter’in, Vidal’den kurtulmak istediği ifade edildi. La Gazzetta dello Sport’u kaynak gösteren Şili medyası, “Vidal’in gelecek sezon da net 8 milyon dolar alması gerekiyor. Bu, şampiyon teknik direktörü Antonio Conte'nin ayrılmasına bile neden olan bir ekonomik kriz yaşayan Inter için zahmetli bir rakam” yorumunu yaptı.

Vidal için Galatasaray'ın da adı geçiyor

Ardından 34 yaşındaki futbolcunun Türkiye pazarında hem Beşiktaş hem de Galatasaray’a teklif edildiğini öne süren Latercera, Beşiktaş yöneticisi Erdal Torunoğulları’nın demecine yer verdi. 

Torunoğulları: Teklif yapmadık

Siyah-beyazlı yönetici, "Dürüst olmak gerekirse şu anda Vidal ile ilgilenmiyoruz. Bazı medyaların yayınladığı gibi, oyuncu için de herhangi bir teklif de göndermedik. Haberin nereden geldiğini bilmiyoruz" ifadelerini kullanarak Şilili yıldıza kapıyı kapattı.

Vidal'in transfer olabileceği takımlar

Bu durumda Vidal’in olası seçeneklerini masaya yatıran Şili medya organı, milli takımdaki eski teknik direktörü Jorge Sampaoli'nin çalıştırdığı Marsilya, Meksika’dan Club America ve Brezilya’dan Flamengo’nun bu transferde iddialı takımlar olabileceğini kaydetti. 

Copa America'da oynuyor

Geçtiğimiz sezon Inter forması giyen ve İtalyan deviyle lig şampiyonluğu yaşayan Arturo Vidal, lacivert-siyahlılarla toplam 30 maçta yer aldı. 34 yaşındaki futbolcu halen Copa America'da Şili Milli Takımı ile mücadele veriyor. 

Senin için hazırladığımız haberler