Beşiktaş, Bakhtiyor Zaynutdinov’da kırık tespit edildiğini açıkladı!

İsa Kethüda
12.11.2023 - 23:12 | Son Güncellenme: 12.11.2023 - 23:34

Süper Lig takımlarından Beşiktaş, Başakşehir ile oynanan karşılaşmada sakatlanan Bakhtiyor Zaynutdinov’un sağlık durumu hakkında açıklama yaptı. Detaylar.

Beşiktaş, Bakhtiyor Zaynutdinov’da kırık tespit edildiğini açıkladı!

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, Başakşehir'i 1-0 mağlup ettikleri karşılaşmanın 41. dakikasında Jerome Opoku'nun yaptığı müdahale sonrası gözüne darbe alan ve hastaneye kaldırılan Bakhtiyor Zaynutdinov'un sağlık durumuyla ilgili resmi internet sitesi üzerinden bir açıklama yaptı.

"Burun kemiği ve göz çukuru taban kısmında kırık saptanmıştır"

Kulüpten yapılan açıklamada, "Futbol A Takımımızın Trendyol Süper Lig’de Rams Başakşehir ile oynadığı müsabakanın 37. dakikasında yüzüne ve burnuna aldığı darbe nedeniyle oyuna devam edemeyen futbolcumuz Bakhtiyor Zaynutdinov’un burun kemiği ve göz çukuru taban kısmında kırık saptanmıştır. Zaynutdinov’a burun redüksiyonu ve atel uygulaması yapılmıştır" ifadelerine yer verildi. 

Bu sezonki performansı

Rus ekibi CSKA Moskova'dan transfer edilen Kazak futbolcu, bu sezon siyah-beyazlı takım ile çıktığı 20 karşılaşmada 2 gol ve 1 asist kaydetti. 

İlgini Çekebilir
Kartal'dan kötü gidişe "Rıza" yok
Habere Git

4.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Beşiktaş'a transfer olan 25 yaşındaki sol kanat oyuncusunun sözleşmesi 30 Haziran 2027 yılına kadar devam ediyor.

Beşiktaş taraftarı Arda Kardeşler'e tepki gösterdi

Öte yandan siyah-beyazlı taraftarlar, Başakşehir karşılaşmasında burun kemiği ve göz çukuru taban kısmında kırık tespit edilen Bakhtiyor Zaynutdinov ile ilgili maçın hakemi Arda Kardeşler'e sosyal medyadan tepki gösterdi. Bilindiği üzere Arda Kardeşler, Opoku'nun Bakhtiyor Zaynutdinov'a yaptığı müdahale sonrası faul kararını Başakşehir'e vermişti. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe yeniden liderlik koltuğunda!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler