Beşiktaş Amerikalı sol bek George Bello'yu transfer gündemine aldı

13.10.2024 - 15:58 | Son Güncellenme: 13.10.2024 - 16:03

ligde ve Avrupa oynadığı son 4 maçta 2 yenilgi ve bir beraberlik alan Beşiktaş'ta devre arası transfer çalışmaları başladı. Siyah beyazlıların sol bek için gündemenine George Bello'yu aldığı ileri sürüldü. İşte detaylar...

Beşiktaş Amerikalı sol bek George Bello'yu transfer gündemine aldı

Van Bronckhorst geçtiğimiz yaz transfer döneminden beri sol bek pozisyonuna takviye istiyor. Hollandalı hocanın bu isteği doğrultusunda Ocak ayında harekete geçilecek.

George Bello iddiası

Fotomaç'ın haberine göre; potansiyel olarak genç ve dinamik oyuncular arayışında olan Beşiktaş bu doğrultuda sol bek pozisyonu için Amerikalı George Bello'yu gündemine aldı. Avusturya takımı LASK'ta oynayan genç futbolcu, yaşına rağmen potansiyeliyle dikkat çekiyor.

Hem sol bekte, hem de hücumda etkili olan oyuncu, kariyeriyle iyi bir profil çiziyor. Kartal'ın bu pozisyondaki rekabeti takım içinde de yükseltmesi bekleniyor. Ayrıca milli futbolcunun uluslararası tecrübesi de Siyah-Beyazlı takıma farklı bir boyut katabilir.

Brad Friedel istiyor

Bello'nun piyasa değeri ise 2 milyon Euro olarak göze çarpıyor. 22 yaşındaki ismi, Beşiktaş'ın futbol danışmanı Brad Friedel'ın istediği öne sürüldü. Bunun nedeninin ise tecrübeli futbol adamının vatandaşını takımda görmek istemesi olarak aktarıldı.

Senin için hazırladığımız haberler