Beşiktaş’a Atletico Madrid’den ikinci transfer! Bonservis bedeli yok

Arif Can Yıldız
30.06.2024 - 20:27 | Son Güncellenme: 30.06.2024 - 20:36

Atletico Madrid’den ayrılan Gabriel Paulista’yı bonservis bedeli ödemeden transfer eden Beşiktaş, İspanyol kulübünden ayrılan Mario Hermoso’yu da gözüne kestirdi.

Beşiktaş’a Atletico Madrid’den ikinci transfer! Bonservis bedeli yok

AJANSSPOR HABER

Teknik direktörlüğe Giovanni van Bronckhorst’u getirdikten sonra kadrosunu Atletico Madrid’den ayrılan Paulista ve Benfica’dan ayrılan Rafa Silva ile güçlendiren Beşiktaş, bir bonservissiz transfer daha yapmaya hazırlanıyor.

İspanyol stoper radarda

Transfer çalışmalarına titizlikle devam eden Beşiktaş, Atletico Madrid ile yollarını ayıran 1.84 boyundaki İspanyol stoper Mario Hermoso ile ilgileniyor.

Görüşme yapması bekleniyor

TRT Spor’dan Mustafa Korkusuz’un haberine göre Siyah-Beyazlılar'ın 29 yaşındaki stoper ile kısa süre içinde yurt dışında görüşme yapması bekleniyor. 

İlgini Çekebilir
Yusuf Yazıcı'dan Lille’e veda! Adım adım İstanbul'a...
Habere Git

Sol bek de oynayabiliyor

Son 5 sezondur Madrid ekibinin formasını giyen sol ayaklı stoper, çıktığı 174 maçın 20’sinde sol bek pozisyonunda görev aldı.

Son sezon performansı 

Geride bıraktığımız sezon La Liga ekibi ile 45 maça çıkan İspanyol oyuncu 2 gol 2 asistlik katkı gösterirken 15 sarı kart gördü.

Depay da serbest kaldı

Gabriel Paulista'nın ve Mario Hermoso'nun Atletico Madrid'den takım arkadaşı olan Hollandalı yıldız Memphis Depay'da takımıyla sözleşme uzatmadan ayrılan üçüncü isim oldu. Adı sık sık Türk takımları ile anılan 30 yaşındaki futbolcu serbest statüde bulunuyor.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta hedef Belçikalı sol bek!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler