Beşiktaş’a Diego Costa’da rakip çıktı! Görüşmeler başladı

18.06.2021 - 21:00 | Son Güncellenme: 18.06.2021 - 21:05

Transfer haberleri… Beşiktaş, Diego Costa’yı kadrosuna katmak için teklifte bulunurken, Premier Lig’den bir kulüp de transferde devreye girdi.

Beşiktaş’a Diego Costa’da rakip çıktı! Görüşmeler başladı

AJANSSPOR-HABER

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş’ta en çok heyecan yaratan isimlerin başında Diego Costa geliyor. Vincent Aboubakar’ın ayrılmasının ardından üst düzey bir golcü arayan Kartal, dünyaca ünlü yıldızı gündeminde tutuyor. 

Beşiktaş Costa'ya teklifini yaptı

Siyah-beyazlılar son olarak Atletico Madrid forması giyen forvet için teklifini yaparak beklemeye geçti. Taraftarlar da heyecanla Diego Costa’dan gelecek haberi beklerken İspanya’dan bir iddia dikkat çekti. 
 

Wolverhampton da Costa'nın peşinde

İspanyol basını, 33 yaşındaki santrfor ile ciddi olarak ilgilenen bir başka kulübü açıkladı. Buna göre Wolverhampton Wanderers da ünlü golcü için devreye girdi. 

Transferde Mendes faktörü

Mundo Deportivo'nun haberinde, İngiliz ekibinin Costa’nın menajeri Jorge Mendes'le görüşmelere başladığı vurgulandı. Ayrıca Wolverhampton’da Mendes'in birçok oyuncusunun bulunmasının da Premier Lig temsilcisini bir adım öne çıkardığı ifade edildi. 

Beşiktaş 2.5 milyon Euro önermiş

İspanyollar ayrıca, Beşiktaş’ın Diego Costa’ya yaptığı teklifi de yazdı. Mundo Deportivo’ya göre siyah-beyazlılar, 33 yaşındaki golcüye yıllık 2.5 milyon Euro’luk teklifte bulundu.

 

Senin için hazırladığımız haberler